Mainos

Maastopalot kiusaavat sarjaohjelmia

Maastopalojen savu ja kovat tuulet ovat haitanneet tv-sarjojen kuvauksia. Lisäksi jotkut työntekijät ja näyttelijät ovat jääneet kotiin suojelemaan talojaan.

Yhdysvaltojen tv- ja elokuvatuotannon kehdossa riehuvat maastopalot ovat sekoittaneet monien suosittujen tv-sarjojen kuvaukset ja jopa kokonaan keskeyttäneet osan niistä.

Kiefer Sutherlandin tähdittämän 24-sarjan ulkokuvaukset jouduttiin viheltämään poikki, kun savu aiheutti hengitysvaikeuksia ja silmäoireita sarjan työntekijöille. Alkuperäisten suunnitelmien sijaan kuvauksia jatkettiin myöhemmin sisätiloissa.

Myös Todistettavasti syyllinen -rikossarjan tekijät joutuivat vaihtamaan kuvauspaikkaa, kun lieskoja kirittäneet kovat tuulet olivat paiskoneet sarjan lavasteet hajalle.

Monet tuotannot ovat seisahtuneet lähes täysin, kun työntekijät pääosannäyttelijöitä myöten ovat jääneet kotiin suojelemaan talojaan laajenevalta liekkimereltä.

Rajujen maastopalojen uutisointi on monella tv-kanavalla työntänyt sarjaohjelmat syrjään. Paikallinen KTLA-kanava hyllytti jopa mainokset palouutisten tieltä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.