Mainos

Maanviljelijät helmillä hurmannut pikkutyttö löytyi – maatilakierros ja kummivasikka kiitokseksi

Mäntsäläläinen maitotilallinen liikuttui pikkutytön eleestä perjantaisessa traktorimielenilmauksessa niin paljon, että halusi kiittää tätä henkilökohtaisesti.

MTV uutisoi viikonloppuna mäntsäläläisen maitotilallisen Pia Reitin Facebook-päivityksestä, jossa hän etsintäkuulutti perjantaisessa traktorimielenosoituksessa hurmannutta pientä tyttöä. 

Tyttö oli halunnut tulla paikalle kuultuaan isältään maanviljelijöiden ahdingosta. Hän halusi osoittaa tukensa viljelijöille ja antoi myös Reitin pariskunnalle helmet lahjaksi pienestä kukkakuvioisesta pussukastaan. 

Vaikka traktorimielenilmauksen aihe oli vakava, jäi pieni tyttö Reittien mieleen. Lopulta Pia Reitti päätti etsiä tyttöä sosiaalisen median avulla.

Reitin riemuksi pääkaupunkiseudulla asuva tyttö löytyi eilen Facebookin kautta. Etsintäkuulutusta ehdittiin jakaa yli 5 500 kertaa, ennen kuin tärppäsi.

– Tytön sisko laittoi Facebookissa viestiä minulle. Soitin siskolle ja pääsin juttelemaan tytön ja hänen isänsä kanssa puhelimessa, Reitti kertoo tiistaina MTV:lle.

Reitin mukaan hän jutteli hyvän tovin puhelimessa kuusivuotiaan hyväntekijän kanssa. Tyttö muisti Reittien pariskunnan hyvin.

– Tyttö muisti tapahtumat ja tämän tilanteen todella hyvin. Hän oli todella iloisella tuulella ja muutenkin reipas, Reitti hehkuttaa.

Reitti kertoo, että kaikki ovat olleet otettuja ja innoissaan pienen tytön sympaattisesta toiminnasta. Suunnitteilla on on  kiitoslahja, sillä tytön vilpitön ele meni täysillä kaikkien tuottajien sydämiin. 

– Aiomme kiittää häntä yhdessä muiden maanviljelijöiden kanssa. Suunnitteilla olisi lähiaikoina tavata häntä yhdessä ja lahjaakin olemme miettineet, esimerkiksi kummivasikasta on ollut puhetta.

– Jonkin sortin maatilakierrosta olisi myös suunnitteilla, hän pääsee tapaaman lehmiä ja lampaita, Reitti lisää.

Tytön löytymisestä uutisoi ensimmäisenä Maaseudun Tulevaisuus.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.