Mainos

Maanantain junamatkoja vaihdettu ahkerasti

Junamatkustajat ovat vaihtaneet ahkerasti maanantain matkojaan. VR:n mukaan matkoja on vaihdettu etenkin sunnuntaille ja tiistaille.

- Etenkin sunnuntain yöjunat ja Pohjanmaan radan illan junat ovat kohtuullisen täynnä, kertoo VR:n viestintäpäällikkö Hanna von Wendt.

VR:n puhelinpalvelussa ja palvelupisteissä ei lauantaina ollut perjantain kaltaista ruuhkaa. Von Wendtin mukaan lisää väkeä ei otettu purkamaan ruuhkia.

- Ei tällä varoitusajalla saa lisää väkeä. Perjantaina oli jonkin verran ruuhkaa, mikä oli ennakoitua. Lauantaina ruuhkat tasoittuivat.

Lipun vaihtaminen tai palauttaminen onnistuu myös myöhemmin, sillä maanantaille ostettuja lippuja voi vaihtaa koko kesäkuun ajan.

- VR:n verkkosivuilta kannattaa käydä katsomassa tietoa lippujen vaihtamisesta. Jos suinkin pystyy, lipun voi ostaa nettikaupasta esimerkiksi tiistaille tai loppuviikolle ja käväistä myöhemmin asemalla hakemassa rahat takaisin, von Wendt ehdottaa.

Koko junaliikenne pysähtyy Suomessa vuorokaudeksi maanantain vastaisena yönä Rautatieläisten liiton ja Rautatievirkamiesliiton työnseisauksen vuoksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.