Maalivahdilta karmea virhe – 18-vuotias lupaus kiitti iskemällä ensimmäisen maalin aikuisten tasolla

Luulajan maalivahti sekoili ja Adam Falk pääsi iskemään uransa avausosuman 1:09

SHL:n lauantain kierroksen ottelussa Luleån ja Djurgårdenin ensimmäisessä erässä nähtiin kotijoukkue Luleån maalivahti Joel Lassinantilta karmaiseva virhe, jonka myötä 18-vuotias Adam Falk pääsi iskemään uransa ensimmäisen maalin aikuisten tasolla.

Kuvan videolla avausmaaliin johtanut tilanne.

Tilanteessa Lassinantti lähti hakemaan kiekkoa maalin takaa. Hän avasi suoraan vastustajan Daniel Brodinille, jolla oli helppo työ tarjoilla kiekko maalin edessä olevalla Adam Falkille, joka iski uransa avausmaalin aikuisten tasolla.

Falk oli ennen tätä saalistanut yhden syöttöpisteen seitsemässä SHL-ottelussa. Ottelu on ensimmäisen erän jälkeen 1-0 Djurgårdenin johtolukemissa.