Mainos

Maalauksia plastiikkakirurgiasta

Yhä useammat libanonilaisnaiset hakeutuvat kauneusleikkauksiin. Taiteilija Tagreed Dargouth, 29, on halunnut näyttää koko leikkausprosessin: naisten mustelmien kirjavoittamat kasvot ja turvonneet piirteet. Libanonissa esillä olevissa maalauksissa hän esittää nykyajan vitsauksen ottamatta kuitenkaan kantaa sen enempää.

-Halusin näyttää, mitä naiset käyvät läpi tehdäkseen itsestään sieviä, hän sanoo.

Plastiikkakirurgiaa voi pitää suoranaisena buumi Libanonissa. Paljon on ollut puhetta siitä kuinka naiset alkavat pikkuhiljaa muistuttaa toisiaan.

-Ehkä se johtuu siitä, että meillä on sama plastiikkakirurgi. Mutta mieluummin niin, että näytämme kaikki samoilta ja kauniilta kuin rumilta, ravintolassa istuskeleva nainen toteaa.

Parikymppiset naiset nenätuki kasvoillaan ovat yleinen näky maan kaduilla.

-On oltava kaunis napatakseen nuoren ja rikkaan aviomiehen. Menin leikkaukseen parantaakseni ulkonäköäni, mutta enimmäkseen, koska haluan miesten rakastuvan itseeni tänä kesänä, eräs nuori tyttö kertoo.

Tagreed Dargouth kertoo monen veitsen alla käyneen naisen ostaneen hänen maalauksiaan. Myös lääkärit, erityisesti kirurgit, ovat hankkineet seinälleen oman kappaleensa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.