Maakuntalehdille yhteinen markkinapaikka Internetiin

Suuri osa Suomen johtavista maakuntalehdistä on sopinut yhteistyöstä Alma Media Net Venturesin kanssa luokitellun ilmoittelun Internet-markkinapaikkojen synnyttämiseksi. Lehdet ovat valinneet Alma Media Net Venturesin kehittämän teknologian, jota hyödynnetään kehitystyöhön lähteneiden lehtien Internet-markkinapaikkana sekä yhteistyön tuloksena syntyvän yhteisen markkinapaikan teknologia-alustana. Ensimmäisenä verkkoon luodaan markkinapaikat asunnoille ja vaihtoautoille.

Alma Median kehittämään teknologiaan perustuva DIME-markkinapaikka on toiminut vuodesta 1997 lähtien osoitteessa www.dime.net/. DIME on markkinapaikka asunnoille, toimitiloille ja vapaa-ajankohteille. DIMEssä esillä olevat kohteet kattavat noin 2/3 Suomessa juuri nyt myynnissä olevista kohteista. DIMESSÄ ovat mukana Suomen neljän suurimman kiinteistövälittäjän eli Huoneistokeskuksen, OP-Kiinteistökeskuksen, PSW-Kiinteistömaailman ja SKV:n lisäksi myös Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsenyritysten kohteita. Kaikkiaan DIMEssä on esillä yli 10 000 kohdetta ja päivittäin palvelulla on noin 3 000 käyttäjää.

Ensimmäisessä vaiheessa Alma Media Net Venturesin ja maakuntalehtien yhteistyönä luodaan verkkoon asuntojen ja vaihtoautojen markkinapaikat. Mukana olevien maakuntalehtien yhteenlaskettu levikki on yhteensä 600 000.
(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat