Mainos

Maakuntalehdille yhteinen markkinapaikka Internetiin

Suuri osa Suomen johtavista maakuntalehdistä on sopinut yhteistyöstä Alma Media Net Venturesin kanssa luokitellun ilmoittelun Internet-markkinapaikkojen synnyttämiseksi. Lehdet ovat valinneet Alma Media Net Venturesin kehittämän teknologian, jota hyödynnetään kehitystyöhön lähteneiden lehtien Internet-markkinapaikkana sekä yhteistyön tuloksena syntyvän yhteisen markkinapaikan teknologia-alustana. Ensimmäisenä verkkoon luodaan markkinapaikat asunnoille ja vaihtoautoille.

Alma Median kehittämään teknologiaan perustuva DIME-markkinapaikka on toiminut vuodesta 1997 lähtien osoitteessa www.dime.net/. DIME on markkinapaikka asunnoille, toimitiloille ja vapaa-ajankohteille. DIMEssä esillä olevat kohteet kattavat noin 2/3 Suomessa juuri nyt myynnissä olevista kohteista. DIMESSÄ ovat mukana Suomen neljän suurimman kiinteistövälittäjän eli Huoneistokeskuksen, OP-Kiinteistökeskuksen, PSW-Kiinteistömaailman ja SKV:n lisäksi myös Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsenyritysten kohteita. Kaikkiaan DIMEssä on esillä yli 10 000 kohdetta ja päivittäin palvelulla on noin 3 000 käyttäjää.

Ensimmäisessä vaiheessa Alma Media Net Venturesin ja maakuntalehtien yhteistyönä luodaan verkkoon asuntojen ja vaihtoautojen markkinapaikat. Mukana olevien maakuntalehtien yhteenlaskettu levikki on yhteensä 600 000.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.