Maajussittaren sulhasehdokas saa Vappu Pimiänkin häkeltymään koskettavilla sanoillaan: "No hellurei sanon minä"

Maajussi-Stiina saa harvinaisen kauniisti kirjoitetun kirjeen sulhasehdokkaaltaan Tuomakselta. Kauden toinen jakso jo nyt nähtävissä mtv-palvelussa!

Maajussille morsian -ohjelman rakkautta etsivät maajussit saavat ensimmäistä kertaa lukeakseen puolisoehdokkaidensa kirjoittamat kirjeet juontaja Vappu Pimiän toimittamana. Maajussi-Stiina saa kirjeitä useilta sulhasehdokkailta, jotka kertovat maajussittaren tehneen heihin vaikutuksen. 

Stiina lukeekin kärkeen Tuomakselta saamansa kirjeen, jossa sulhasehdokas kehuu Stiinaa tämän päämäärätietoisuudewsta sekä rohkeudesta, jota nuorena yrittäjäksi alkaminen vaatii. 23-vuotias Stiina pyörittää omaa hevostilaansa Kuopion suunnilla. 

– Vaikutat niin täydelliseltä naiselta, että haluaisin todella kovasti tavata sinut ja tulisin katumaan pitkään, jos antaisin tämän mahdollisuuden mennä ohi ilman, että edes yrittäisin. Toivon todella, että voisimme tutustua, Tuomas muun muassa sanailee kirjeessään. 

Tuomaksen kaunopuheisuus tekee vaikutuksen jopa Vappu Pimiään. 

– No hellurei sanon minä! Toihan on aika kiva varmaan kuulla itsestään tuollaisia ajatuksia, Pimiä kommentoi kirjettä Stiinalle. 

Selvästi sanoista otettu Stiina kertookin, että yrittäjänä hän kokee olevansa itsevarma, mutta Stiinana itsetunto ei ole korkeimmillaan. Stiinan mukaan hyvä itsetunto hävisi sinkkuaikoina sekä edellisen parisuhteen jälkeen. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat