Mainos

Maajussin uskomaton heinäkosinta!

Saksalainen maajussi kosi tyttöystäväänsä heinäpaaleilla. Katso hauskat kuvat!

Saksalaiset miehet ymmärtävät romantiikan päälle. Sen todisti farmarin poika Pettlingin kylästä Saksasta, joka päätti tehdä kosinnastaan ikimuistoisen – ja heinäntuoksuisen. Hän käytti apunaan 300 kilon painoisia heinäpaaleja.

Markus Schmidt, 27, halusi kosia tyttöystäväänsä Corinna Pesliä, 27, ja muodosti suurista paaleista pellolle sanat: "Menetkö kanssani naimisiin?".

Schmidt kertoo saaneensa apua ystäviltään ja veljeltään, jotka olivat myös aikanaan kosineet mielitiettyjään erikoisin keinoin, muun muassa leikkaamalla sanat ruohoon. Heinäpalkkien siirtämiseen he käyttivät traktoreita.

Rakastunut sulho kertoo odottaneensa sopivaa tilaisuutta neljä kuukautta. Lopulta hänen tyttöystävänsä oli poissa tarvittavan pitkän ajan ja Schmidt ystävineen pääsi töihin. Heinäkosinnan teko kesti yli kuusi tuntia, mutta se oli sen arvoista. Romanttinen ele oli erittäin onnistunut. Jokainen kirjain oli 3,5 metriä korkea ja näkyivät kauas.

Seuraavana aamuna Schmidt polvistui tyttöystävänsä edessä parin makuuhuoneessa ja avasi ikkunat, joista näki pellolle. Morsian näki 70 metriä pitkän heinäpaalien jonon makuuhuoneensa ikkunasta ja vastasi myöntävästi.

Pariskunta on ollut yhdessä yhdeksän vuotta ja suunnittelevat siviilivihkimistä ensi vuoden syksyksi.

Teksti: MTV3
Kuvat: EPA / AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.