Maajussi-Patrikille, 20, sateli viestejä sosiaalisen mediassa – ihailijat lähestyivät

Maajussille morsian -ohjelman Patrik ei jännittänyt ohjelman kuvauksia, kun mediaa on pyörinyt hänen äitinsä ympärillä monta vuotta.

Maajussille morsian -ohjelman nuori maajussi on Patrik, 20, Pennalasta. Patrik tekee töikseen koneurakointia sekä maanviljelyä. Ohjelmaan mukaan Patrik päätyi setänsä sekä siskonsa ilmoittamana.

Etenkin sisko oli mielissään, kun Patrik pääsi mukaan suosikkiohjelmaan.

– Siskohan siinä naureskeli ja hykerteli, kun oli minut ilmoittanut. Äiti ei sanonut mitään, kun ei häntä siinä kotona oikein näkynytkään, koska on ollut reissussa. Ei se iskäkään oikein tainnut mitään sanoa.

Patrikin äiti on trap-ammunnan olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Poika on tottunut äitinsä ympärillä pyörimään mediamylläkkään, joten kameroiden edessä oleminen ei aiheuttanut paineita.

– Minua ei jännittänyt. Ehkä se johtuu vähän siitäkin, kun äitiä on seurattu ja siinä on pyörinyt sitä porukkaa, Patrik pohti.

Maajussille morsian -ohjelmassa ihailijat lähestyvät maajusseja kirjeitse tuotantoyhtiön kautta. Innokkaat ihailijat lähestyivät myös Patrikia suoraan.

– Instagramissa ja Snapchatissa tuli varmaan 30-40 viestiä. Harvemmin vastasin heille mitään.

Tapasiko Patrikin äiti ehdokkaita? Katso video.

Maajussille morsian maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat