Mainos

Maajussi-Antti-Jussi esittelee morsianehdokkailleen uuden perheenjäsenensä: "Hän syntyi tänä aamuna"

1:30

Maajussi-Antti-Jussi esittelee kotitilaansa morsianehdokkailleen. 

Maajussille morsian -ohjelman maajussit tekivät tiukan valintansa Naantalissa vietetyn treffiviikonlopun jälkeen. Kukin maajussi päätti, ketkä kolme morsianehdokasta he kutsuivat kotitilalleen viettämään farmiviikkoa. 

Maajussi-Antti-Jussi päätyi kutsumaan luokseen PetranElinan sekä Kian. Kun morsianehdokkaat ovat saapuneet miehen tilalle Kangasalaan ja asettuneet hieman aloilleen, Antti-Jussi pitää naisille esittelykierroksen tiluksillaan. 

– Kivat puitteet täällä, tosi nättiä on. Antti-Jussi pitää selkeästi hyvää huolta tilastaan ja eläimistään. Onhan täällä ihan upeaa, kyllähän täällä voisi asua, Kia ihastelee. 

Antti-Jussi vie morsianehdokkaansa tutustumaan myös navettaan, jossa asustaa laumallinen miehen lypsylehmiä. Maajussi tutustuttaa naiset myös aivan tuoreeseen perheenjäseneensä: vastasyntyneesen vasikkaan. 

Pienokainen varastaa morsianehdokkaiden sydämet toden teolla, ja naiset kerääntyvät ihastelemaan pientä otusta sen emon viereen. 

– Tämä on syntynyt ihan tänä aamuna, sonnipoika, Antti-Jussi kertoo tulokakasta. 

Morsianehdokkaat ovat haltioissaan muistakin lehmistä, ja Antti-Jussi joutuu kysymään, kävisikö naisille välillä lähteä yhdessä iltapalan tekoon hänen kanssaan. 

– Kyllä te pääsette huomenna uudestaan. Vaikka koko päiväksi, Antti-Jussi lohduttaa lehmiin ihastuneita naisia. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.