Mainos

Maailmantähdet internetissä

MTV3 Internet avasi Tähtikanavan.

Leonardo DiCaprio, Spice Girls, Harrison Ford, Rolling Stones ja kymmenet muut maailmantähdet löytyvät nyt yhdestä ja samasta paikasta internetistä. MTV3 Internet on avannut musiikkiin, konsertteihin, elokuviin ja videoihin keskittyvän Tähtikanavan. Tämä uuden ajan viihdekokonaisuus sisältää supertähtien esittelyitä, haastatteluita, uutisia ja muuta ajankohtaista viihteen saralta. Tähtikananava löytyy osoitteesta www.mtv3.fi/tahtikanava/.

-Tähtikanava on kaikkien musiikin ja elokuvien ystävien monipuolinen ja ajankohtainen kohtauspaikka, kertoo palvelun tuottaja Tomi Lindblom MTV3 Internetistä.
-Kerromme Tähtikanavalla uusimmista konserteista, musiikki- ja elokuvatähtien kuulumisista – itse asiassa kaikista mahdollisista viihdemaailman ilmiöstä.

Tähtikanavan erityisena vahvuutena ovat elokuvat. Tähtikanavalta löytyykin yli sadan koti- ja ulkomaisen elokuvan esittelyt ja arvostelut. Uusia elokuvia päivitetään jatkuvasti, kun ne saavat ensi-iltansa Suomessa.

MTV3 Internet on Suomen suosituin internet-media. Sen sivuilla käydään kuukausittain yli 1,2 miljoonaa kertaa. Käyttäjiä on päivittäin yli 60 000.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.