Maailmanmestari puolialastomana hyytävissä olosuhteissa – legendalta naseva kuitti: "Muotiviikko"

Jalkapallon maailmanmestaruuden vuonna 2014 Saksan paidassa voittanut Andre Schürrle otti osaa "Jäämiehen haasteeseen", jossa kuljettiin puolialastomana vuorta ylös hyytävissä olosuhteissa.

Urallaan lukuisia huippuseuroja edustanut Schürrle otti osaa useiden muiden kanssa haasteeseen. Ryhmä käveli puolialastomana Tshekin korkeimmalle huipulle Snezkaan, joka on 1603 metriä meren yläpuolella. Tapahtuneen taustalla on terveysguru Wim Hofin metodi, jossa hengityksen ja tahdonvoiman avulla hallitaan kehon lämpöä. Hofia on kutsuttu myös Jäämieheksi.

– Tämä on henkisesti ja fyysisesti raskainta, mitä olen koskaan tehnyt! En tuntenut mitään viimeisien minuuttien aikana ja minun oli pakko löytää jotain syvältä itsestäni, jotta pystyin jatkamaan. Se oli kokemus, jota en tule koskaan unohtamaan! -19 astetta pakkasta, 100 kilometriä tunnissa tuulta kasvoihin ja voimakasta lumisadetta. Opin, että kehoni ja minä olemme vahvempia kuin luulin, Schürrle kirjoitti Instagramissa.

Myös jalkapallolegenda Didier Drogba innostui saksalaisen suorituksesta.

– Muotiviikko. Olen ylpeä sinusta. Minun kehoni olisi lakannut heti toimimasta, Drogba kirjoittio Schürrlen Instagram-päivitykseen.

Schürrle muistetaan vuoden 2014 MM-kisoista, joissa hän viimeisteli kaksi maalia Brasilian verkkoon surullisenkuuluisassa välierässä, joka päättyi 7-1-lukemin Saksan voittoon. Saksa eteni aina maailmanmestariksi asti Mario Götzen jatkoaikamaalilla Argentiinaa vastaan pelatussa finaalissa.

Schürrle jakoi kokemuksestaan kuvia sosiaalisessa mediassa. Alla saksalaisen julkaisu. Nuolta painamalla pääset kuvissa eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja