Maailmanmestari jätti Venäjän – selvensi nyt aikeitaan: "Kommenttini irrotettiin asiayhteydestä"

Nelinkertainen olympiamitalisti ja nelinkertainen Euroopan sekä maailmanmestarivoimistelija Maria Paseka halusi korjata väitteitä, joiden mukaan hän olisi jättämässä Venäjän pysyvästi. Paseka sanoi TASS:ille, että palaa Venäjälle Kiinan valmennuspestin jälkeen.

– Kommenttini irrotettiin asiayhteydestä, että olisin jättämässä Venäjän. Ei, aion mennä töihin ja palata takaisin, koska rakastan Moskovaa todella paljon. Kuinka monta kertaa olen miettinyt elämää toisessa maassa, mutta ei, en voi, koska pidän mentaaliteetistamme enemmän, toisessa maassa kaiken rakentaminen uudelleen, tarina ei koske minua, Paseka sanoi.

Olympiamitaleita Lontoossa ja Riossa mitaleita voittanut 27-vuotias Paseka kertoi uutistoimiston haastattelussa, että hän on tehnyt vuoden valmentajasopimuksen Kiinaan. 

– Voin saada kokemusta. Ulkomailla voi opiskella, he voivat antaa sinulle jotain, mitä täällä ei voi. Miksei käyttäisi mahdollisuutta, varsinkin, kun tällaista voi tapahtua vain kerran elämässä? Sinun ei pitäisi jättää sitä väliin. Haen kokemusta ja palaan valmentamaan lapsia, Paseka totesi.

Se ei kuitenkaan ole poissuljettua, että Pasekan sopimus jatkuisi Pariisin vuoden 2024 kesäolympialaisiin saakka.

– Jos he tarjoavat minulle töitä olympialaisiin asti, niin minun tulee jäädä sinne, koska se on hyvin kiinnostavaa minulle. Valmentajan rooli on todella vaikea. Haluan päästä kilpailuihin, haluan viedä jonkun kisaamaan, Paseka päätti.




Lue myös:

    Uusimmat