Mainos

Maailman vanhin alastonmalli: On hauskaa vanhentua epäarvokkaasti

Millaista elämää elää maailman vanhin alastonmalli?

Britanniassa asuva Jenni Pope on hyvin epätavallinen nainen. Huhtikuun 3. päivä 1938 syntynyt Pope elää päällisin puolin tavallista elämää siinä missä naapurustonsa muutkin ihmiset. Hänellä on kuitenkin salaisuus, josta tietävät vain harvat ja valitut. Jenni on Britannian, ja todennäköisesti koko maailmankin, vanhin alastonmalli.

– Minusta on hauskaa vanhentua epäarvokkaasti. Olen ylpeä siitä, etten ole aivan tavallinen eläkeläinen. Perinteiseksi minua ei ainakaan voi kutsua, Jenni Pope kertoo Rex Print Layoutille.

Muiden mummojen leipoessa pullaa Jenni hankkii lisätuloja eläkkeensä tueksi varsin epätavallisella, joidenkin mielestä jopa epäsovinnaisella, tavalla. Ehdotus malliksi ryhtymisestä tuli hänen ystävältään viitisen vuotta sitten.

– Ystävättäreni Beth näytti minulle paikallislehtemme ilmoituksen, jossa etsittiin "elegantteja naisia" valokuvattavaksi. Minun ei tarvinnut miettiä ehdotusta kovinkaan kauaa, vaan päätin ilmoittautua mukaan.

Jenni on siitä harvinainen nainen, että hän on lähes täysin sujut vartalonsa kanssa. Äidiltä peritty hyvä iho, terveellinen ruokavalio sekä oman itsensä hyväksyntä ovat olleet suuria tekijöitä. Popen mukaan 72-vuotias alastonmalli on loistava esimerkki siitä, kuinka jokaisella on oma käsityksensä siitä mikä on seksikästä.

Pope piti pitkään harrastuksensa salassa ja esiintyi kuvissa "Geraldinena". Lopulta hän kuitenkin päätti lopettaa salailun.

– Olen tarpeeksi vanha päättämään mitä elämälläni teen!

Lue loput Popen tarinasta Studio55-sivulta:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.