Maailman seksikkäin nainen antamassa anteeksi petturimiehelleen?

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu brittikaunotar Cheryl Cole ei ole uhkailustaan huolimatta jättänyt vielä avioeropapereita.

26-vuotiaan laulajattaren elämä romahti muutama viikko sitten, kun Cheryl siippa Ashley Cole jäi kiinni seksiviestittelystä vieraiden naisten kanssa.

Murtunut Cheryl lensi Yhdysvaltoihin miettimään tulevaisuuttaan ja päätti lopettaa pariskunnan neljän vuoden liiton sen jälkeen, kun selvisi Ashleyn myös hypänneen vieraaseen punkkaan avioliiton aikana.

Muutaman viikon mietintätauko on saanut neitokaisen kuitenkin toisiin ajatuksiin, sillä The News of the World -lehden mukaan Cheryl on tapaamassa Ashleyn sen jälkeen, kun tämä palaa Ranskasta jalan kuntoutuksesta.

– Cheryl tuntee olevansa täysin hukassa ilman Ashleyta. Hän yrittää peitellä kiukkuaan ja suruaan. Cheryl on alkanut miettiä, josko kyseessä olisi vain väliaikainen ero ja pohtii tarkasti, olisiko suhteella mahdollisuutta jatkua, ystävät paljastavat lehdelle.

Cherylin ja Ashleyn aviokriisi on ollut mannaa brittilehdille, sillä pariskuntaa on pidetty saarivaltakunnan yhtenä isoimmista julkkispareista. Futistähden ja popparin rakkaustarina on ollut vailla vertaa, mutta totuus onnellisten hymyjen takana onkin ollut aivan toinen.

Kyseinen aviokriisi oli toinen perään sen jälkeen, kun Chelsea-kippari John Terryn salasuhde parhaan ystävänsä ja entisen seuratoverin entiseen avovaimoon tuli julki. Tämäkin tarina päättyi onnellisesti futarin kannalta, Terryn vaimo antoi miehelleen anteeksi. Rouva Terryn ratkaisua on ihmetelty, sillä Terry saattoi rakastajattarensa jopa raskaaksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat