Maailman hulppeimmat luksus-kylpyammeet! - Katso kuvat

Rankka viikko takana: yksityislentokoneesi oli myöhässä etkä päässyt ajoissa nauttimaan suosikkihiihtokeskuksesi ensilumista. Lisäksi kylmähuoneen termostaatti oli rikki ja samppanja jäähtyi liikaa. Ökyelämän huoletkin hälvenevät kylvyssä, mutta millaisessa!

Jokainen meistä tietää, miten mahtavalta tuntuu pujahtaa kuumalla vedellä täytettyyn ammeeseen ja paeta hetkeksi ulkomaailman paineita omassa kylpyhuoneessa. Ylellisissä tunnelmissa on mukava kuvitella, miltä loistelias elo jetset-piireissä maistuisi. Minkä seuraavista ammeista valitsisit?

Nukahda Ferrarissa istuen

Ferrareita tehtaileva yritys on suunnitellut myös tämän silmiä hivelevän kylpyammeen sulavat linjat. Vesihierontaa tarjoavat suuttimet toimivat yhdessä rauhoittavan valaistuksen kanssa, joten rentoutus aina nukahtamiseen saakka on taattu. Kylpyhuoneen kaunotar irtoaa messevällä yli 9 000 euron summalla.

Limestone Gallery -niminen firma on erikoistunut toteuttamaan tähdille sopivia luksuspaljuja. Muun muassa brittiläinen tv-tähti Jonathon Ross käytti vajaat 50 000 euroa kananmunan muotoiseen marmorikylpyammeeseen. Norsunluukivestä tehty halpisversio maksaa ainoastaan 35 000 euroa.

Satoja tuhansia paljuun

Yhdestä valkoisesta Carrara-marmorin palasta veistetty Papillon-merkkinen amme on yksilöllinen huonekalu. Se tuo kiven ominaisluonnetta esille kylpyhuoneessa noin 45 000 euron hintaan.

Kallisarvoisen marmorin lisäksi ammeita valmistetaan myös jalokivestä. Baldin käsialaa oleva amme on tehty ametistista. Lähes 90 000 euron kalusteeseen kuuluvat myös 24 karaatin kultaiset jalat.

Mikään edellisistä ei tosin vedä vertoja maailman arvokkaimmalle kylpyammeelle. Kymmenen tonnin järkäleestä virheetöntä kristallia valmistuu kaksi Baldin toteuttamaa huippuammetta. Lysti ei sovi edes perusvarakkaalle, sillä yksi amme kustantaa ennätykselliset 600 000 euroa.

MTV3/athomemagazine.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat