Mainos

M-realin toimitusjohtaja vaihtuu

M-realin hallitus on tänään nimittänyt yhtiön varatoimitusjohtajan, ekonomi Jouko M. Jaakkolan (57) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1. joulukuuta alkaen. Hän seuraa toimitusjohtajana Jorma Vaajokea, joka eroaa yhtiön palveluksesta omasta pyynnöstään.

Jaakkolan vastuulle nyt kuuluvat operatiivisen varatoimitusjohtajan tehtävät yhdistetään toimitusjohtajan tehtävään. Yhtiön varatoimitusjohtajina jatkavat resurssitoiminnoista vastaava Aarre Metsävirta ja talousjohtaja Veli-Matti Mynttinen.

Jouko M. Jaakkola siirtyi Metsäliitto-Yhtymän kehitysjohtajaksi vuonna 1999, ja lokakuussa 2000 hänet nimitettiin M-realin varatoimitusjohtajaksi. Jaakkolalla on monipuolinen ja pitkä ura merkittävien suomalaisten metsä- ja konepajateollisuuden yritysten johtotehtävissä.

Jorma Vaajoki perustaa strategioiden kehittämiseen ja yritysjärjestelyihin erikoistuvan neuvontayhtiön.

M-realin hallituksen puheenjohtaja, Metsäliitto-Yhtymän pääjohtaja Antti Oksanen kommentoi: Jorma Vaajoki on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa Metsäliitto- Yhtymän viime vuosien voimakasta kehitystä erääksi alansa johtavaksi yritykseksi. Metsäliitto-Yhtymä ja sen tytäryhtiöt ovat sopineet pitkäaikaisesta yhtymän strategiseen kehittämiseen liittyvästä yhteistyöstä Jorma Vaajoen neuvonantajayhtiön kanssa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.