Lyhyet miehet opettavat pitkiä: Näin nainen hurmataan

Lyhyet miehet voivat opettaa pitkille miehille naisten hurmaamista. Näillä vinkeillä kuka tahansa, pituudesta riippumatta, tekee vaikutuksen naiseen.

Lyhyiden miesten täytyy tehdä tuplasti enemmän töitä hurmatakseen treffikumppaninsa. Usein lyhyet miehet ovatkin parempia käsittelemään naisia, sillä heidän on täytynyt tehdä töitä asian eteen. Askmen.com opettaa, kuinka nainen hurmataan.

Panosta pukeutumiseen

Lyhyet miehet tietävät, että heidän täytyy tuoda vartalonsa eteen parhaassa mahdollisessa valossa. Monet pitkät miehet sen sijaan unohtavat, että pukeutumisella on väliä. He sortuvat liian usein liian niukkoihin vaatteisiin, mikä saa heidät näyttämään siltä, kuin he eläisivät nopean kasvupyrähdyksen aikaa. Naiset suhtautuvat huonosti pukeutuviin miehiin varauksella, panosta siis vaatevalintoihisi!

Käy kuntosalilla

Lyhyet miehet tietävät, ettei heillä ole varaa rupsahtaa. Lyhyt mutta hyväkroppainen mies on huomattavasti viehättävämpi ilmestys kuin pitkä ja ylipainoinen köriläs. Miehen ei tarvitse näyttää kehonrakentajalta viehättääkseen naisia, kropasta huolta pitäminen riittää.

Hanki tyylitaju

Naisia viehättää ajatus miehestä, joka viihtyy omissa nahoissaan ja näyttää kaiken lisäksi hyvältä. Pitkien miesten ei siis tulisi tuudittautua ajatukseen, että mikä tahansa alennusmyynnistä ostettu rätti käy heille, koska he ovat raamikkaita. Hanki siis tyylitaju ja naiset juoksevat perässäsi.

Ole itsevarma

Itsevarmuus on avain onneen. Lyhyt ja itsevarma mies vie mennen tullen potin pitkältä mutta epävarmalta mieheltä. Itseluottamus tuo ihmiselle lisää pituutta. Hyvät ajatukset itsestä saavat myös muut ajattelemaan sinusta kauniisti.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: askmen.com

Kuvat: Shutterstock, Siamionaul Pavel

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja