Mainos

LVM: Sävelradion valitus toimiluvan myöntämättä jättämisestä aiheeton

Suomen Sävelradio valitti korkeimmalle hallinto-oikeudelle liikenne- ja viestintäministeriön päätöksestä jättää myöntämättä Sävelradiolle toimilupaa ensi vuoden alusta eteenpäin.

Liikenne- ja viestintäministeriön (LVM) mukaan Sävelradion toimilupakiistaa koskeva valitus on aiheeton ja se pitää hylätä. LVM tyrmäsi myös Swelcomin ja Arctic Median korkeimmalle hallinto-oikeudelle jättämät valitukset

Ministeriön mielestä Suomen Sävelradion valitus perustuu väärinkäsitykseen, jonka mukaan Sävelradiolla olisi etusija saada toimilupa myös jatkossa. Ministeriö tähdentää, että valtioneuvosto kohteli hakijoita tasapuolisesti, kun se myönsi 10 valtakunnallista radiotoimilupaa ensi vuoden alussa alkavalle uudelle toimilupakaudelle.

LVM antoi asiasta lausunnon korkeimmalle hallinto-oikeudelle (KHO) tänään.

Suomen Sävelradio valitti KHO:lle LVM:n päätöksestä olla myöntämättä Sävelradiolle uutta toimilupaa ensi vuoden alusta. Sävelradion mukaan toimilupapäätöksessä ja sen perusteluissa oli useita lainvastaisuuksia ja puutteita. Sen vuoksi Sävelradio pyysi KHO:ta kumoamaan päätöksen.

Liikenne- ja viestintäministeriö korostaa, että KHO:n pitäisi kiirehtiä valitusten käsittelyssä. KHO:sta ei arvioitu, kuinka kauan sillä menee valitusten käsittelyyn.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.