Mainos

Luonnollinen kaunotar Ellen Page

Ellen Page, 23, on Hollywoodin nouseva tähti. Inception -elokuvassa yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa näyttelevä nainen kutsuu itseään feministiksi ja vähät välittää, vaikka hänet kuvattaisiin hiukset takkuisena maitokaupassa.

Ellen Page, Kuva: Getty Images, Malcolm Taylor

Ellen Page, Kuva: Getty Images, Kevin Winter

Ellen Page on kanadalainen näyttelijä. Hänet nähdään tänä kesänä valkokankaalla yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa Inception-elokuvassa. Nuoren naisen ura näyttää enemmän kuin valoisalta.

Pikkuruinen Page on vain 155 cm pitkä. Tähti on sekoitus lapsenomaisuutta ja vakavasti otettavaa aikuista. Page on muun muassa kertonut mieltävänsä itsensä feministiksi.

– Jos sillä tarkoitetaan sukupuolten välistä tasa-arvoa, kukapa ei olisi feministi? hän kysäisee.

Tähti kritisoi ankarasti median luomaa vääristynyttä naiskuvaa.

– Se on inhottavaa. Sen täytyy loppua, sillä se satuttaa kaikkia, tähti sanoo.

Pagea itseään ei harmita, vaikka hänet kuvattaisiin maitokaupassa hiukset takkuisena. Hän myöntää kuitenkin tuntevansa joskus paineita julkisuuskuvastaan.

Ellen Page, Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Ellen Page, Kuva: Getty Images, Kevin Winter

Pagen suurjulkisuus alkoi vuonna 2007, kun hän esiintyi Juno-elokuvassa. Page näytteli 16-vuotiasta Junoa, joka tulee raskaaksi ja päätyy antamaan lapsensa adoptoitavaksi. Nainen sai roolistaan Oscar-ehdokkuuden.

Pagen poikatyttömäisessä habituksessa on jotakin samaa kuin Junossa. Tähti nähdäänkin usein myös punaisella matolla rennosti farkkuihin ja tennareihin pukeutuneena. Page on sanonut, etteivät vaatteet kiinnosta häntä pätkääkään.

– Inhoan shoppailua niin paljon, etten tee sitä, hän kertoo.

Nuori naistähti kertoo, että olisi täysin eksyksissä, ellei hänellä olisi apujoukkoja, jotka valitsevat hänelle sopivat vaatteet juhlatilaisuuksiin.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde:guardian.co.uk

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.