Mainos

Luonne, huumorintaju ja hymy tekevät naisesta ihanan

Helmen Ihana minä -sivustolla kysyttiin, mikä sinussa on ihaninta. Hurmaava persoona -vaihtoehto vei voiton, ja vastauksia perusteluineen tuli ilahduttavan paljon, lähes 1200.

Kyselyn suurimman äänivoiton vei Hurmaava persoona –vaihtoehto, joka keräsi yli 21 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

- Erään miehen mielestä olen naisista ihanin, lahjakas, seksikäs, kaunis, älykäs. Hurmaava persoona kaiken kaikkiaan. Ja minä kun en ollut tiennyt olevani sellainen..., nimerkki Aurora kertoo.

- Ihmiset viihtyvät seurassani, naurua riittää, eikä hankalista asioista jää paha mieli, kiteyttää nimimerkki tata.

- Osaan käyttäytyä lähes tilanteessa kuin tilanteessa, otan huomioon kaikki ihmiset ja pyrin saamaan heihin kontaktin. Olen myös positiivinen ja reilu kaikille sukupuoleen tai ulkonäköön katsomatta! Anzu kommentoi.

Nimimerkki Saikku perusteli hurmaavaa persoonaa runollisen kauniisti.

- Vartaloni ei ole missimittainen, hymykin taitaa olla tavallinen. Kuitenkin olen onnekas, vierestä löytyy mies rakastava. Meillä yhteinen lapsonen ihana, syy tähän lienee hurmaava persoona.

Hyvin lähelle voittajaa ylsivät myös vaihtoehdot Lempeä luonne saaden 16, 5 prosenttia äänistä sekä Lyömätön huumorintaju 15,5 prosentilla.

- Olen ehkä liian kiltti, enkä osaa sanoa ei, mutta so what. On sanottu, että olen toiset huomioiva, nimimerkki Janes kertoo luonteestaan.

- Asioihin voi suhtautua monella tavalla ja yksi on hyvä on huumorilla, yo kirjoittaa.

- Keksin useimmiten positiivisen asenteen tilanteessa kuin tilanteessa ja osaan kääntää asiat huumorin puolelle, nimimerkki Punapää.

Kyselyn neljänneksi tullut Hersyvä hymy –vaihtoehtokaan ei jättänyt äänestäjiä kylmäksi, sillä vaihtoehto keräsi 14,7 prosenttia äänistä.

- Ihaninta minussa on Julia Robertsin hymy. Sitaaratakseni nuorukaista 20 vuoden takaa. Ryppyjä voi ja saa tulla, hymy ei kuitenkaan laimene vuosien myötä, Maija pohtii.

Kyselyn muut vaihtoehdot keräsivät tasaisesti ääniä, Lumoava katse 9,9 prosenttia, Rajat rikkova rohkeus 6,9, Terävä äly 4,5. Viimeisen jaetun sijan jakoivat Intohimoinen kosketus ja ehkä hieman yllättäenkin Upea ulkomuoto –vaihtoehto. Jälkimmäiset saivat 3, 2 prosenttia äänistä.

Koonti: MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.