Luomumarjatorttu

  • Pohja:
  • 11/2 dl luomusokeria
  • 2 luomumunaa
  • 3 dl luomuvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl luomukaurahiutaleita
  • 1/2 tl soodaa
  • 1 dl luomujogurttia
  • 1/2 dl luomurypsiöljyä
  • Täyte:
  • 4 dl luomupakastemarjoja
  • Pinnalle:
  • 1 dl luomujogurttia
  • 1 luomumuna
  • 1 dl luomusokeria

Vaahdota sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää taikinaan jogurtin ja rypsiöljyn kanssa. Levitä taikina voidellun vuoan (n. 24 cm) pohjalle. Esipaista 200 asteessa uunin alatasolla 15 minuuttia. Sekoita jogurtti, munat ja sokeri yhteen. Levitä jäiset marjat torttupohjalle ja kaada jogurttiaseos piirakan pinnalle. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 45-50 minuuttia. Tarjoa haaleana esim. vaniljalla maustetun luomukermavaahdon kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat