Luomukiisseli

  • 2 dl luomu mustaherukka- tai mustikkamehua
  • 10 dl vettä
  • 11/2 dl luomusokeria
  • 2 rkl luomuperunajauhoja
  • 300 g luomumarjasekoitusta
  • (2 luomubanaania)
  • pinnalle:
  • 1 rkl luomusokeria

Kuori ja viipaloi banaanit, jos haluat niitä kiisseliin. Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja perunajauhot. Sekoita hyvin. Kuumenna koko ajan varovasti sekoittaen ja lisää jäiset marjat sekä banaaniviipaleet juuri ennen kiehahtamista. Jatka sekoittamista, kunnes ensimmäiset kuplat pulpahtavat kiisselin pinnalle. Nosta kattila liedeltä ja kaada tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle sokeria.

Vinkki:

Voit valmistaa kiisselin myös luomuappelsiinimehusta, luomubanaaneista ja luomuappelsiinipaloista.

Lue myös:

    Uusimmat