Mainos

Luo helposti eri tunnelmia: Philipsin LivingAmbiance -valaistuskonsepti

Philips LivingAmbiance -valaistuskonseptin laajan väriskaalan avulla on mahdollista luoda olohuoneeseen juuri tiettyyn tilanteeseen sopiva tunnelma.

Olohuone on kodin keskus, jossa tehdään paljon kaikenlaista: viihdytetään ystäviä, rentoudutaan hyvän elokuvan ääressä tai pidetään hauskaa perheen kesken. Valaistus on keskeisessä asemassa, kun halutaan luoda tilanteeseen sopiva tunnelma – esimerkiksi pelien pelaaminen vaatii kirkkaampaa valaistusta kuin elokuvien katselu.

Philipsin LivingAmbiance -tuoteryhmään kuuluu tyylikkäitä pöytä-, lattia- ja kattovalaisimia, jotka tuovat kodin valaistukseen aivan uuden ulottuvuuden. Värillisen ja valkoisen valon LivingAmbiance-valaisimet tarjoavat laajan valoväriskaalan hempeistä pastellisävyistä kirkkaan valkoiseen. Kaikkia valaisimia ohjataan samalla kaukosäätimellä, jolla voidaan vaihtaa koko huoneen valon väriä ja kirkkautta napin painalluksella.

Philips LivingAmbiance –valaistuskonsepti sisältää useita erilaisia valaisimia, joiden avulla on mahdollista muokata huoneen tunnelmaa loputtomiin. Suosittujen LivingColors Generation 2- ja LivingColors Conic -valaisimien tuoteperheeseen on nyt saapunut uusi pikkusisko, LivingColors Bloom -pöytävalaisin, jossa on sama värimaailma kuin palkitussa LivingColors Conic -valaisimessa, mutta vain puolet sen koosta/syvyydestä. Pöytävalaisin sopii näin ollen täydellisesti ahtaisiin paikkoihin.

LivingAmbiance -tekniikka ei vaadi erityistä asentamista tai nykyisten valaisimien vaihtamista. Riittää, että korvaat nykyiset lamput LivingWhites -energiasäästölampuilla tai hankit LivingWhites -ohjauspistokkeen. Näiden avulla kaikki nykyiset valaisimet saadaan toimimaan saumattomasti Philips Living Ambiance -tuotteiden kanssa.

Artikkelin tarjoaa: Philips

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja