Lundell voitti Vaskiviikon kansainvälisen trumpettikilpailun

Touko Lundell voitti Lieksan Vaskiviikon kansainvälisen Raimo Sarmas -trumpettikilpailun. Lieksan kirkossa pidetyssä finaalissa sijoittui toiseksi tshekkiläinen Jaroslav Halir ja kolmanneksi espanjalainen Ismael Betancor Almeida. Tuomariston puheenjohtaja, Lieksan Vaskiviikon taiteellinen johtaja Jouko Harjanne luonnehti finaalia korkeatasoiseksi. Trumpettikilpailu käynnistyi viime viikon perjantaina ja lauantaina soitetuilla alkuerillä. Kilpailuun ilmoittautui kaikkiaan 23 trumpetistia. Kilpailun ensimmäinen palkinto oli 20 000, toinen 10 000 ja kolmas 5000 markkaa. Toiseksi sijoittunut Halir sai myös kunniamaininnan kilpailun pakollisen teoksen, Leif Segerstamin Fragments Raimo Sarmas in Memoriam, tulkinnastaan.