Mainos

Lumipyry aiheutti liikennekaaoksen Etelä-Suomessa

Ajokeli on ollut paikoin erittäin huono Uudellamaalla sakeiden lumikuurojen vuoksi, ja liikenneonnettomuuksia on sattunut ainakin Lahdenväylällä, Kehä I:llä ja Kehä III:lla.

Lahdenväylällä sattui iltapäivällä kolme onnettomuutta. Helsingissä Viikin kohdalla tapahtui kuuden henkilöauton ketjukolari. Kaksi henkilöä vietiin sairaalaan tarkistettavaksi, ja liikenne pohjoiseen päin ruuhkautui raivaustöiden ajaksi.

Lahdenväylällä Keravan vankilan kohdalla henkilöauto suistui kyljelleen heittelehdittyään pohjoiseen päin kulkevalla kaistalla. Autossa olleet kaksi henkilöä eivät loukkaantuneet vakavasti.

Ruuhkaa oli myös Kehä I:llä Leppävaarassa, jossa itään päin kulkevia kaistoja suljettiin liikenteeltä. Liikenne on palautumassa normaaliksi.

Kehä III:n kaikki kaistat länteen päin olivat suljettuna muutaman tunnin ajan Askiston ja Juvanmalmin välillä. Tällä hetkellä yksi ajokaista on suljettu, ja liikenne ruuhkautuu onnettomuuspaikan läheisyydessä.

– Ajokeli on tällä hetkellä huonoin Uudellamaalla. Huono ajosää on paikoitellen muuallakin Suomessa eli Etelä- ja Itä-Suomessa sekä Pohjois-Karjalan että Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa., kertoi tieliikennekeskuksen tieliikennepäivystäjä Liisa Järvinen noin kello 15 maissa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.