Mainos

Lumimyräkkä helpotti - ajokeli yhä huono Etelä-Suomessa

Liikenne on sujunut kohtuullisesti huolimatta huonosta ajokelistä. Liikenneviraston mukaan eilisestä lumimyräkästä on enää rippeitä jäljellä. Tuulet ovat hellittäneet ja lumisadetta tulee lähinnä Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla. Siellä valtateiden auraustyöt ovat vielä kesken.

Joitakin pieniä ulosajoja on sattunut, mutta suuremmilta onnettomuuksilta on säästytty, kertoo Liikennevirasto. Ajokeli on kuitenkin edelleen huono pöllyävän lumen takia Suomen eteläosissa.

Viikonlopun lumimyräkkä vaikuttaa vielä tänään pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteeseen, josta vuoroja on karsittu. Sen sijaan kaukoliikenne kulkee VR:n mukaan kuta kuinkin ajallaan. Tosin kaksi aamun intercity-junaa on aikataulustaan myöhässä noin puolisen tuntia. Myöhästymisissä ei kuitenkaan ole kyse säästä, vaan esimerkiksi ongelmista ravintolavaunun kanssa.

Pohjois-Suomessa on tänään enimmäkseen poutapäivä. Pakkaslukemat ovat Etelä-Suomessa 5-10, Keski-Suomessa 10-15 ja Pohjois-Suomessa 10-20 astetta. Ilmatieteen laitoksen mukaan Suomeen ei ole odotettavissa lisää lumisateita ainakaan muutamaan päivään.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.