Lumen vankina kaksi kuukautta kitunut: Haluan takaisin autooni

Lumen alle autoonsa hautautunut mies lähes kuoli nälkään - mutta hän haluaa silti palata takaisin. Helmikuun 17. päivä autonsa vankeudesta löytynyt mies on toipunut koettelemuksestaan niin hyvin, että arvelee pärjäävänsä taas ajoneuvossaan.

44-vuotias mies löydettiin Uumajan läheltä lähes pari viikkoa sitten. Poliisit pelastivat miehen autostaan viime hetkellä. Hän kertoi syöneensä viimeksi ennen jouluaattoa.

Mies asui lumen peittämässä autossaan kaksi kuukautta, ja väitti syöneensä tuona aikana pelkkää lunta.

Näky järkytti jopa kokeneet poliisit.

– Hän oli vain luuta ja nahkaa. En ole koskaan nähnyt niin laihaa miestä. Hänen vartalonsa oli ohut kuin ranteeni, poliisit ovat kertoneet ajatuksistaan ruotsalaislehti Aftonbladetille.

Asiantuntijoiden mukaan pelastajat saapuivat paikalle viime hetkillä. Mies ei kuitenkaan ollut halukas lähtemään hoitoon.

Poliisi Andreas Gidlund yllättyi miehen reaktiosta, kun hän vieraili tämän luona sairaalassa luovuttamassa miehen henkilökohtaisia ​​tavaroita.

- Kun kysyin häneltä, mitä hän aikoi tehdä, hän sanoi haluavansa palata autoon, poliisi kertoo.

Mutta auto on joutunut ilkivallan kohteeksi. Auton konepellillä ja katolla on ajeltu moottorikelkalla ja yksi ovista on potkaistu sisään. Uumajan poliisi on luvannut selvittää asiaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat