Lukupiiri: Jenkkikirjailijan Suomi-opas naurattaa

Helmessä luetaan kiehtovia kirjoja! Esittelemme viikoittain lukemisen arvoisen, naisen elämästä kertovan, naisen kirjoittaman tai naista muuten koskettavan kirjan, jonka voit voittaa omaksesi. Lue arvostelu kirjasta How to Marry A Finnish Girl.

Tällä viikolla Helmen Lukupiirissä Leena arvosteli Phil Schwartmannin kirjan How to Marry A Finnish Girl.

"Kun kirjan kannessa komeilee lause "Don’t let Finns Read This book", sehän on pakko lukea! Kyseessä on kymmenen vuotta Suomessa asuneen amerikkalaiskirjailijan blogiin pohjautua sukellus ah-niin-ainutlaatuiseen kulttuuriimme. Englanninkielisen kirjan pidempi nimi “Everything You Want to Know about Finland, that Finns Won’t Tell You” viittaa siihen, että nyt paljastetaan räväköitä suomalaisuuden saloja maailmalle, mutta näin ei sentään ole.

How to Marry A Finnish Girl tarjoilee kaikille suomalaisille ja varmasti ulkomaalaisillekin tuttuja oivalluksia ja stereotypioita suomalaisesta elämäntavasta, mutta niin herkullisen hauskassa paketissa, että neuvon välttämään kirjan lukemista ruuhkabussissa, tai saat vierustoverilta vieroksuvia katseita tirskahdellessasi yksinäsi."

Haluatko voittaa kirjan omaksesi?


MTV3 Helmi

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja