Mainos

Lukuisat pahoinpitelyt työllistivät Hämeenlinnan poliisia

Vuonna 1989 syntynyt mies pahoinpiteli vuonna 1967 syntyneen miehen maanantain vastaisena yönä Hämeenlinnassa. Pahoinpitely tapahtui Kauppakeskus Linnan pääoven edustalla noin kello 01.40.

Uhri sai vakavia vammoja ylävartaloon ja hänet vietiin tapahtumapaikalta Kanta-Hämeen keskussairaalaan hoidettavaksi. Uhri oli menettänyt tajuntansa tapahtumapaikalla eikä häntä voitu puhuttaa yöllä.

Poliisi tavoitti tekijän tapahtumapaikan läheltä. Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Ravintola Emilian edessä oli tapahtuma-aikaan runsaasti ihmisiä.

Nuori mieshenkilö joutui pahoinpitelyn uhriksi Hämeenlinnan rautatieasemalla perjantaina kello 21-23 välisenä aikana. Neljän nuoren miehen porukka oli tullut asianomistajan luokse asematunnelissa. Asianomistaja kertoo, että miehet alkoivat pahoinpidellä häntä potkimalla mm. päähän. Asianomistaja sai vammoja pään alueelle, mutta ne eivät ole hengenvaarallisia.

Uhri kuljetettiin sairasautolla hoidettavaksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Vuonna 1984 syntynyt mies sai nyrkistä ja potkuista iskuja vartaloonsa Lammin keskustassa maanantain vastaisena yönä noin kello 04.15 aikaan. Uhri oli tullut kaverinsa kanssa keskustan eräälle parkkipaikalle. Parkkipaikalle oli tullut myös tekijä, joka oli mitään sanomatta käynyt uhrin kimppuun. Tekijä oli poistunut paikalta, mutta poliisilla on tiedossa hänen henkilöllisyytensä.

Lauantai-iltana Tervakoskella kolmen naisen seurue tunkeutui kesäasuntoon, jossa oli kaksi ihmistä. Naiset pahoinpitelivät kesäasunnolla olleita henkilöitä ja anastivat näiltä omaisuutta. Naiset ehtivät poistua kesäasunnolta ennen poliisien tuloa. Naisten nimet ovat poliisin tiedossa. Pahoinpideltyjen vammat eivät ole vakavia.

Vuonna 1982 syntynyt nainen ajoi autonsa ojaan Janakkalassa Leppäkoskentiellä perjantai-iltana kello 22.40 aikaan. Paikalle auttamaan pysähtynyt mieshenkilö sai naisen nyrkistä kasvoihin niin, että huuli halkesi.Nainen oli poistunut hetken päästä paikalle tulleeseen henkilöautoon. Poliisi tavoitti myöhemmin auton, joka oli ottanut tapahtumapakalta naisen kyytiin. Nainen otettiin poliisin suojiin autosta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.