Mainos

Luksusta kylpyhuoneeseen

Onko tyylisi romanttinen, vai miellyttävätkö modernit linjat? Niin tai näin, herkullisia vaihtoehtoja viihtyisän kylpyhuoneen sisustukseen löytyy loputtomiin.

Näyttävä kylpyhuone nostaa arjen yläpuolelle. Romantikot suosivat koristeellisen viktoriaanista tyyliä koukeroisine muotoineen, minimalisti puolestaan etsii kiiltäviä pintoja ja kulmikkuutta.

Pesualtaista, kylpyammeista ja ammehanoista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Ylellisyyttä kaipaaville ei ole poreammeen voittanutta.

Pulahda iki-ihanaan tassuammeeseen

Sytytä kynttilät palaamaan ja matkaa ajassa 1800-luvun lopun viktoriaaniseen aikaan. Devon & Devonin valurautaisella, kaunismuotoisella tassuammeella on ihastuttavan jykevät tassut. Pramea kylpyamme on saatavana 24:ssa säväyttävässä värissä.

Niskat jumissa?

Svedbergsin R180-ammeessa rentoutuu koko keho. Se on saatavilla myös hierontajärjestelmällä varustettuna. Järjestelmä 1:n ominaisuuksiin kuuluvat selkähieronta, sivuhieronta, erilaisia hierontaohjelmia ja kosketuspaneeli. Monipuolisen 2-järjestelmän lisäihanuuksia ovat valoterapia, jalkahieronta, lämmitin ja LCD-näytöllä varustettu kosketuspaneeli.

Valumarmorista valmistetun ammeen materiaali on vakaa, mikä tekee hieronnasta miellyttävämmän kuin muista materiaaleista valmistetuissa ammeissa. Lisäksi valumarmori pitää lämmön ammeessa pidempään. R180-amme on saatavana joko puupaneloituna tai valkoisilla etulevyillä.

Krumeluuria elämään!

Oikean puolen hanasta tulee kuumaa ja vasemmalta kylmää. Englantilaisen valmistajan, Samuel Heathin viktoriaaninen ammehana käsisuihkun kera on kaunis kuin karamelli. Koukeroisen hanan pintakäsittelyksi voit valita joko kromin, antiikkikullan tai kiillotetun nikkelin. Tämä kaunotar ei taatusti jää kylpyhuoneessasi muiden kalusteiden varjoon.

Virtaviivainen vaihtoehto

Hans Grohen Axor Starckin sulavalinjainen ammehana on selkeä ja yksinkertainen. Tämä tyylipuhdas ja toiminnoiltaan täydellinen ratkaisu sopii lattialle sijoitettavien ammeiden kaveriksi.

Pesualtaiden aatelia

Englantilaisen Sanita-merkin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan. Käsityönä tehtävissä altaissa käytetään parhaita mahdollisia materiaaleja tavoitteena lopputulos, joka on kaunis ja aikaa kestävä.

Victorian-pesualtaassa viettelevät koreat yksityiskohdat, jalan muodot ja altaan kaaret. Allas on saatavilla joko kukkakuviolla koristeltuna tai "Old English" -viimeistelyllä eli vanhahtavan valkoisen värisenä.

Piristä kokonaisuutta kuvioinnilla

Living by Laufen tuoteperhe sisältää arkkitehtonisen tyylikkäitä ratkaisuja modernin tyylin kannattajille. Living City -sarjasta löydät persoonallisen suorakulmaisia pesualtaita, jotka huomataan, etenkin, jos valitset allastasoon yhden 16 kuviointivaihtoehdosta. Altaat toimivat sekä yksin seinällä että tason päällä, ja niitä valmistetaan kahdessa eri koossa, jotka ovat 100 x 46 cm ja 150 x 46 cm.

Teksti: Maria Rautio/ Mediafocus

Kuvat: IMG interiors (Devon & Devon), Hans Grohe, Laattapiste Collection (Laufen), Venuksen kylpy (Sanita ja Samuel Heath)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.