Mainos

Luksushytin voittaja: "Kiva saada irtiotto arjesta!"

Helmen ja Tallink Siljan järjestämän kilpailun on voittanut Outi Espoosta. Outi lähtee ystäviensä kanssa torstaina 2.12. Helmen sinkkuristeilylle De Luxe -hytin palveluista nauttien – Helmi onnittelee voittajaa!

Outi lähtee Baltic Princessin Helmi-risteilylle iloisin mielin, eikä ystäviä ollut vaikea houkutella mukaan hauskanpitoon.

– Odotan risteilyä innolla! En ole aiemmin käynyt pelkällä 23 tunnin bileristeilyllä. Enemmän on tullut tehtyä päiväristeilyjä Tallinnaan ja Tukholmaan. Viime viikot ovat olleet stressaavia, joten on todella kiva päästä pitämään hauskaa ja saada vähän irtiottoa arkeen, Outi kertoo.

Risteilyllä esiintyvät kiinnostavat.

– Ehken lähtisi varta vasten Hunksien esitystä katsomaan, mutta ehdottomasti hyödynnämme tämän tilaisuuden ja menemme katsomaan heidän tanssishowta. Speed dating on myös sellainen juttu, johon ei varmaan tulisi muuten lähdettyä – mutta kyllä tyttöporukkamme nyt aikoo senkin kokea, kun siihen kerran on tällä risteilyllä mahdollisuus. Ei kai sitä tarvitse niin vakavasti ottaa. Hauskaahan sinne ollaan menossa pitämään!

Myöhemmin Outi ystävineen antaa Helmelle arvion De Luxe -hytistä ja Helmi-risteilystä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.