Mainos

Lukijat tyrmäävät opettajille annettavat kalliit lahjat – "sairas ilmiö"

Vanhempien opettajille antamat pröystäilevät joululahjat saivat valtaosalta MTV Uutisten lukijoilta täystyrmäyksen.

Oppilaiden antamat lahjat opettajille nähtiin MTV Uutisten lukijoiden mielestä pääosin hyvänä ilmiönä, kunhan lahjoissa muistetaan erityisesti kohtuus.

Esimerkiksi useiden satojen eurojen lahjat nähtiin yleisesti ottaen liioiteltuna, jopa sairaina.

Sairas ilmiö. Itsekkäät MINÄ MINÄ vanhemmat ja sitä kautta varmaan myös heidän lapsensa. Näin rakentuu malli eriarvoisen yhteiskunnan rakentamisesta jo kouluvaiheessa. Opettajilla tulisi olla yhtenäinen malli tuohon: lahjoja ei oteta!!!

Aivan mahdotonta meininkiä, kuulin kerran päiväkodin lahjusriesasta tutulta, pienen pieni muistaminen voitaneen sallia, mutta suureksi keräykseksi asti, silloin pitää puhaltaa peli poikki.

Sairas ilmiö. Koulut voisivat ohjeistaa laittamaan rahat vaikka stipendeihin.

Ei mitään järkee. Sillon kun ite päätin ala-asteen ja opettaja jäi samalla eläkkeelle, piirsin hänestä muotokuvan ja pistin kehyksiin, se riitti, kirjoittaa eräs lukijoista.

Mikä kilpailu tästäki tullut? kuka ostaa kalleimman lahjan opelle?! huoh! ja rahankeräys? eri asia kerätä rahaa jos ope esim on tosi saias ja halutaan kimpas ostaa esim joku näyttävä kukkakimppu... mut et jokainen laittaa 20-30e.? eii..., kirjoitti lukija MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

"Kortin pitäisi riittää"

Lukijoista useampi muistutti, että pieni ele, kuten kortti, pitäisi joulu- ja kevätjuhlissa riittää.

Kortti riittäköön. .Jokainen meistä tekee yhtä tärkeää työtä kuin opettajat ja mehän saamme tehdystä työstä myös palkan.Joku järki käteen,vanhemmat ja opettajat.

Opettajat sai pari itsetehtyä kynttilää ja kortin. Jotain pientä ja mielellään itsetehtyä.

ohhoh! omatekoinen tavallisen kokoinen kortti ja lämmin halaus pitäisi riittää.

Niin samaa mieltä tämän open kanssa. Tulee vähän lahjonnan maku koko touhusta, varsinkin jos puhutaan isoista summista. Mielestäni halaus ja oma tekemä kortti pitäisi riittää . Hyvää joulua kaikille opettajille!

Osan mielestä esimerkiksi kalliimpaan lahjaan on silti varaa esimerkiksi yhteiskeräyksillä. Osa lukijoista muistutti myös, että lahjan antamista ei saisi heti pitää lahjomisena.

30 euroa nyt pitäisi löytyä jokaiselta heittää opettajan lahjaan toinen asia onko siinä mitään mieltä.

No miksei saa antaa lahjaa pidetylle opettajalle? Kukin kykyjensä mukaan tietysti. Omituista jos lahjaa pidetään heti lahjomisena.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.