Lukijat: Nyt on sopiva aika ostaa asunto!

Jokakodin lukijoiden mielestä nyt on hyvä aika tehdä asuntokaupat, vaikka hinnanlaskua loppuvuodelle onkin povattu.

Äänet Jokakodin viimeviikkoisessa kyselyssä jakaantuivat tasaisesti. 40,5 prosenttia lukijoistamme oli sitä mieltä, että nyt on järkevää sijoittaa omaan asuntoon. Niukasti vähemmän, 35,3 prosenttia, vastanneista sen sijaan odottaisi kaupantekoa vielä. Loput vastanneista eivät osanneet ottaa asiaan kantaa.

- Asunnonosto on aina järkevää, jos saa lainaa ja vakituinen työ! Tietysti pitää osata hoitaa raha-asiansa hyvin, jotta tämä onnistuu. Vuokrat ovat niin korkeita, että sillä summalla maksaa jo omaa asuntolainaansa, kommentoi nimimerkki lissu.

- Euro-kriisi ei ole vielä kenenkään hallinnassa ja kaikki merkit viittaavat siihen, että euron valutta-arvo laskee samalle tasolle sen heikon osto-arvon kanssa. Silloin kaikki hinnat tulevat rajusti alaspäin, perusteli puolestaan nimimerkki ei vielä, mutta koht.

Aina on oikea aika asuntokauppaan

Nimimerkki jatta kannatti asunnonostoa: - Korot ovat suhteellisen alhaiset. Etenkin ison asunnon voi saada edullisesti ja siihen kannattaakin panostaa, hän pohti. Jatan kanssa samoilla linjoilla oli myös nimimerkki Vaihto edessä. - Asunnonvaihto ei ole ajankohdasta kiinni, vaan se on kiinni omista tarpeista, hän painotti.

- Luulen, että hinnat tulevat laskemaan jonkin verran taman vuoden kuluessa. Tampereella näyttää olevan uusien asuntojen ylitarjontaa ja vanhat eivat juuri liiku tällä hetkellä, corallia kommentoi.

- No eipä tuota lainaa heru, kun ei ole töitä, eikä kohta varaa maksaa vuokraa pääkaupunkihinnoilla, nimimerkki Työtön murehti. Esmalla sen sijaan koittaa pian onnenpäivät: - Lainalupaus takataskussa, tarjous jätetty ja nyt odotetaan tulosta! Ihana päästä OMAAN kotiin, hän hihkui.

- Jos on polttava tarve saada asunto, niin aina on oikea aika tehdä kiinteistökauppa, ynnäsi Vasket.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Lehtikuva, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja