Lukijat: Näin törkeästi voi asiakaspalvelija kohdella!

Asiakaspalvelutyö on vaikeaa. Jopa niin vaikeaa, että toisinaan asiakkaat saavat niskaansa uskomattomia ylilyöntejä, jotka muistetaan vielä vuosienkin päästä. Vai mitä sanot kengistä, joilla ei saisi kävellä tai asiakkaan

Yli 90 prosenttia lukijoista kertoo saaneensa huonoa asiakaspalvelua.

– Olin kerran lenkillä, kun huomasin, että rivitalossa, jota olimme katselleet ihaillen oli näyttö. Menin sisälle verkkareissa ja kävin asunnon läpi. Jätimme mieheni kanssa asunnosta tarjouksen. Välittäjä soitti muutaman päivän päästä ja alkoi sättimään ja haukkumaan, ettei meillä nuorilla ihmisillä olisi edes varaa kyseiseen asuntoon ja mistä muka saisimme niin paljon lainaa. Puhelu oli kaiken kaikkiaan ala-arvoinen. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin asumme vielä kalliimassa asunnossa, eikä tämä nainen toimi enää välittäjänä, nimimerkki Kisse kertoo Koti-osion kyselyssä.

– Lompakkoni varastettiin kaupassa.myymälähenkilökunnalla ei ollut aikaa katsoa heti valvontakameraa.koska piti palvella muita asiakkaita, nimimerkki Ei arvostettu muistelee.

– Viime viikolla vein Kelaan vähän harvinaisemman hakemuksen ja sain kysyessäni vastaukseksi tiuskintaa. Asiakaspalvelija tuntui laittavan minun viakseni sen, ettei hänellä itsellään ollut ammattinsa vaatimaa tietoa ja taitoa. Todella törkeää käytöstä, paha mieli tuli!, kertoo nimimerkki Jaag

– Sain perinnöksi sormuksen jonka halusin käyttää omana vihkisormuksenani, kultasepällä korjautin sopivaksi omaan sormeeni pois hakiessa liikkeen myyjä haukkui minut kovaan ääneen muiden asiakkaiden kuullen että TÄLLÄISTEN IHMISTEN TAKIA MENEE ELINKEINO KULTASEPILTÄ kun ei osteta uusia sormuksia! En tiennyt itkeäkkö vai nauraa? Tämä tapahtui Varkaudessa vuosia takaperin, nimimerkki Perintösormus kirjoittaa.

– Olin vienyt aivan tavalliset, mustat korkokengät suutarille korjattavaksi Helsingin Rautatieasemalla sijaitsevaan liikkeeseen. Hain korjatut kengät juhliin lähtiessäni, joten vaihdoin ne jalkaani siellä. Kun olin kävellyt ulos liikkeestä (valehtelematta noin 10 metriä) korkokengistäni lähti uudelleen korkolappu irti. Kun kävin kertomassa tästä liikkeessä, sain aikamoisen vastauksen: "Katsos kun näitä kenkiä ei ole oikein tarkoitettu kävelemiseen". Kun ihmettelin asiaa ja lopulta hermostuin vaatien rahoja takaisin, sain porttikiellon kyseiseen paikkaan – eipä tosin siinä vaiheessa enää kiinnostanutkaan tulla asiakkaaksi uudelleen, nimimerkki Korkkarikävelijä kertoo.

– Näytän aika hurjalta ulospäin. Aina, kun menen pieneen kauppaan, myyjä tai joku tulee pian sinne, missä liikunkin, muka järjestelemään tavaroita. Tiedän kyllä, että he pelkäävät minun varastavan jotakin. Näin käy todella usein, ja se tuntuu vaivaannuttavalta. Ymmärrän toisaalta myyjääkin, muttei mieleni tee sitten ostaa mitään, kun jo valmiiksi uskovat minun aikovan pistää koko kaupan taskuuni..., nimimerkki Dfg kirjoittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja