Mainos

Lukijat: MM-kotikisat ovat kotisohvakisat – kiskurihinnat pöyristyttävät

Kotisohvalla, baarissa ja suorana paikan päällä – vajaan parin viikon kuluttua jääkiekon ystäville on taas luvassa jännät paikat, kun MM-kotikisat starttaavat.

MTV3:n lukijoista moni kertoo seuraavansa Leijonia pääasiassa kotisohvaltaan, vaikka myös hallille olisi hinku. Valtaosa myöntää kuitenkin, että lippujen hinnat pöyristyttävät.

– Mieluiten tietysti kotikisoja katsoisi paikan päällä, mutta noilla hinnoilla siihen ei ole mitään mahdollisuutta, eikä tuolla rahastusmentaliteetilla kyllä juuri kiinnostustakaan. Kotisohvalla siis – vaihtelevan suurella porukalla

– Vaikka rahaa olisi ollut, niin joku raja sillä lippuhintojen kiskonnalla!

– Kotona tulee jännättyä ja seurattua. Lippujen hinnat ovat sairaanloisen kalliita. Ei mitään järkeä. Mutta MM-kiekko on suomalaisille tärkeä ja hyvä juttu. Jos leijonat voittaa, niin koko Suomi juhlii ja se on upea juttu.

Leijonapelit ilmaiseksi – mutta erilaisina

Monet myönsivät myös, että kisojen siirtyminen maksulliselle kanavalle harmittaa.

– Silmät tapilla tuijotan pojan kanssa joka pelin, minkä ilmaiskanavilta sattuu näkemään. Törkeää rahastusta siirtää pelit maksukanaville. Ja vielä törkeämpää rahastusta on lippujen hinnat paikan päällä.

– Meinattiin eka lähteä paikan päälle, mutta kun kuultiin lipun hinnat niin sen jutun sain unohtaa. Sitten vielä pelit tulee maksukanavilta... olisi vaan MM-kisat pysyny Ylellä! Törkeetä.

Kisojen kaikki 64 peliä näkyvät suorina lähetyksinä vain maksullisilla kanavilla. Leijonapelit sekä kaikki ratkaisuottelut televisioidaan kuitenkin myös vapaasti katsottavilla MTV3- ja AVA-kanavilla.

Lähetyksissä on kuitenkin eroja. Maksullisilla kanavilla otteluissa on pidemmät asiantuntijaosuudet, lisäksi Antero Mertaranta selostaa pääasiassa vain CANAL+:lla. Maksuttomilla kanavilla pelilähetyksissä on mukana mainoskatkot.

(MTV3)

Kiinnostavatko kotikisat? Miten uskot Leijonien menestyvän?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.