Lukijat lähes yksimielisiä presidentti Niinistön ilmoituksesta: "Ei tässä mitään vaaleja tarvita"

Orpo ei pidä Niinistön ilmoitusta epäluottamuslauseena 2:02

Presidentti Sauli Niinistö ilmoitti tänään mittaavansa kannatuksensa ensi vuoden presidentinvaaleissa valitsijamiesyhdistyksen kautta. 

Jos Niinistö päättäisi mitata kannatustaan MTV:n Facebook-sivuilla jaettujen uutisten kommenttien perusteella, hänestä vaikuttaisi tulevan presidentti melko helposti:

"Sauli on hyvä presidentti. Se vaan mättää, että pressalla ei hirveemmin ole valtaa täällä armaassa kotimaassamme. Presidentin valta pitäisi palauttaa. Eräät pellet ei osaa sitä tasa-arvoisesti käyttää."

"Vaalit ovat turhat! Eihän näin ylivoimaista, järkevää miestä voi kukaan noista tähän mennessä kisaan ilmoittautuneista voittaa!!!"

"Ei tarvita mitään vaaleja, vaan suoraan laitetaan vaan jatkamaan pressana. Säästyis rahaakin."

".....Ja tämä maa rakastaa Saulia"

Lisäksi Niinistön päätöksestä on paljon yksittäisiä, toistuvia kommentteja, kuten: "Kannatetaan", "Paras uutinen", "Hienoa" ja niin edespäin.

Muutamissa kommenteissa huomioidaan myös presidentin perheenjäsenet:

"Upea on myös Maamme Äiti, edustava puoliso Presidentille."

"Ja meidän Ninja-kissa tukee Lennun jatkoon."

"Paras uutinen hyvä Sauli, Jenni ja Lennua unohtamatta....olen niin onnellinen ..Kiitos"

Pelkkää hehkutusta Niinistö ei kuitenkaan saa. Muutama kommentoi toivovansa jotakuta toista presidentiksi, ja yksi kommentoija kaipaa menneisyyteen.

"Kekkonen, kekkonen, kekkonen ...."

Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että jos MTV Uutisten kommentoijat päättäisivät, Niinistö jatkaisi toiselle kaudelle ensi tammikuun vaaleissa.

Sauli Niinistö kertoi tänään päätöksestään mitata kannatuksensa:



Lue myös:

    Uusimmat