Lukijat: Hän on Suomen ylivoimaisesti kuumin sinkkunainen

MTV3.fin viihdeuutisten lukijat ovat valinneet julkisuudesta tutuista henkilöistä Suomen kuumimman sinkkunaisen.

Suomesta löytyy toinen toistaan kauniimpia missejä, juontajia, laulajia ja poliitikoita, jotka viettävät sinkkuelämää. MTV3.fin Viihdeuutiset päätti kysyä lukijoiltaan, kuka on heidän mielestään Suomen kuumin sinkkunainen?

Äänestyksessä ehdokkaina olivat juontaja Viivi Avellan, europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola, kokki Sara La Fountain, Miss Suomi 2011 Sara Sieppi, yrittäjä Anitra Ahtola, entinen Miss Suomi 2011 Pia Pakarinen, tangokuninkaallinen Mervi Koponen, Miss Suomi 2008 Satu Tuomisto, Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen sekä laulaja Anneli Mattila.

Ääniä lukijat antoivat huikeat 2863 kappaletta ja ylivoimaiseksi voittajaksi 25 prosentin äänisaalilla julistetaan Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen.

– Viivi Pumpanen on kuin ilmetty Eva Longoria! hehkuttaa nimimerkki Täydellinen nainen.

Juhan Pumpasesta äänestykseen kirjoittamat ylistävät sanat saavat varmasti Viiville punan poskille:

– Viivi on todistanut omaavansa rajatonta huumoria ja omaa myös fiksun ja oikeudenmukaisen sielun. Kauneus on lumoava, häikäisevät silmät ja ihanat huulet. Vartalo on syntisen kaunis, muodokas joka herättelee joillekin jo unohtuneita väristyksiä vartalossa. Yksinkertaisesti paras, kaunein ja haluttavin!

Hopeasijan nappasi missi Satu Tuomisto keräämällä 15,4 prosenttia äänistä ja pronssia sai Miss Suomi Sara Sieppi 11,4 prosentilla äänistä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat