Mainos

Lukijat: "Hakkarainen hoitoon tai hyllylle määräajaksi"

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen päätyminen humalassa moottoripyöräkerho Bandidoksen tiloihin ja edelleen eduskuntaan puhuttaa tavallisia ihmisiä. Kansalaiset ihmettelevät, kuinka eduskunnan ykköstyöpaikalla voi työskennellä humalassa.

Tähän on koottu MTV3 uutisivujen ja Facebookin lukijoiden kommentteja.

- Menevätkö herra Hakkaraisen taksimatkat ko. yönä ja aamulla eduskunnan piikkiin? Työelämässä tuollainen toilailu johtaisi vakavaan varoitukseen, mahdollisesti hoitoonohjaukseen.

- Tuntuu erikoiselta, että Suomen pääkallopaikalle voi tulla ja olla soosissa. Eli tehdä päätöksiä täysin päättömästi.

Suuri joukko lukijoita kysyykin, onko eduskunnassa tehty meitä kaikkia koskevia päätöksiä humalassa?

Muilla työpaikoilla ei saa olla humalassa

- Typeriä ja joutavia tupakka-, handsfree- ja muita lakeja on eduskunnassa on tehty ja tullaan näköjään tekemään siis humalassa? Mihin tämä maa on menossa?

- Älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niin kuin me säädämme. Herää kysymys, onko kansanedustaja ylipäätänsä enää kansan luottohenkilö? Alkaa selvästikin tuntua, että tämä joukko on nostanut itsensä kansan yläpuolelle kaikkine etuineen ja oikeuksineen. Eipä ihme, että rämmitään suossa yhä syvemmällä.

Eräs lukija muistuttaa eduskunnan säätämästä alkoholilaista, jonka mukaan henkilökunta ei saa olla ravintolatyössä päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena.

- Jos viranomainen tapaa työntekijän ravintolassa juopuneena, siitä rangaistaan työnantajaa anniskeluluvan menetyksellä joko määräaikaisesti tai lopullisesti. On melko kohtuutonta, jos nämä samat lainlaatijat ottavat itse oikeudekseen työskennellä humaltuneena saamatta siitä mitään sanktioita.

Hakkaraisen kansanedustajan valtakirjaa ehdotetaan pois määräaikaisesti.

"Puhukaa valtionvelasta"

Osa lukijoista muistuttaa päättäjiä ja myös mediaa siitä, että nyt pitää keskittyä tärkeämpiin asioihin.

- Samaa tyhjää jauhetaan. Suomi velkaantuu 8 miljardin vuosivauhdilla. Mutta eihän niistä ymmärretä mitään - Hakkarainen on sopiva puruluu "jaskanpauhaajille".

Katainenkin kaatui kukkaruukkuun

Osa lukijoista myös puolustaa Hakkaraista.

- Onko Hakkarainen ollut kännissä töissä vai vapaa-aikana? Vapaa-aikana saa ottaa lärvit, jos siltä tuntuu. Eihän kukaan puuttunut Kataisen örväilyyn, kun hän vapaa-aikanaan Niinistön voitonjuhlista palatessaan sai mustan silmän ja neuleet otsaansa.

Perskännistä peruskänniin

Hakkaraisen törmäilystä riittää paljon myös irvailua.

- Suomen kieli uudistuu jälleen. Perskänni on nykyään peruskänni.

- Olisi Suomen etu, että kerran kuussa ryypättäisiin istunnon aikana ja keskusteltaisiin asiat halki. Loppuisi teeskentely.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.