Mainos

Lufthansa vinoilee iPhonen hukanneelle Applen työntekijälle

Lentoyhtiö Lufthansa on julkaissut Twitterissä avoimen kirjeen, jossa se tarjoaa Applen uuden iPhonen prototyypin hukanneelle työntekijälle ilmaista lentoa Saksaan.

Puhelimen hukkumisesta nousi muutama päivä sitten suuri kohu, kun uuden puhelimen prototyypin kerrottiin löytyneen unohtuneena baarin tuolilta Redwood Cityssä. Tietojen mukaan puhelimen oli hukannut Applen 27-vuotias työntekijä Gray Powell oluenjuontireissunsa yhteydessä. Teknologiasivu Gizmodo sai puhelimen käsiinsä ja julkaisi siitä jutun.

Nyt Lufthansan Yhdysvaltain markkinointijohtaja Nicola C. Lange tarjoaa Powellille ilmaista lentoa Muncheniin. Kirjeessä todetaan mm. seuraavanlaisesti:

"Kuulin hiljattain uutisista, että hukkasit erittäin tärkeän puhelimen Saksalaiseen olutbaariin Kaliforniassa. Me kaikki tiedämme, kuinka turhauttavaa voi olla, kun hukkaa henkilökohtaisia tavaroitaan, varsinkin kun kyseessä on niin uniikki laite.

Olemme Lufthansalla huomanneet suurella kiinnostuksella intohimonne saksalaista olutta ja kulttuuria kohtaan. Ajattelimme, että loma voisi tehdä pian terää - ja siksi haluaisimme tarjota sinulle lennon business-luokassa Muncheniin, josta voit jatkaa siitä mihin baarissa jäit."

Kyseessä onkin oiva humoristinen markkinointikikka Lufthansalta. Toisaalta koko puhelimen unohduskohun taustalla on spekuloitu olevan yksinkertainen julkisuustempaus Applen taholta. Tätä vastaan kuitenkin puhuu Applen tiukat käytännöt julkistamattomien tuotteidensa valvonnassa.

Niin tai näin, uusi iPhone on saanut ällistyttävän paljon julkisuutta etukäteen, vaikka sen markkinointiin ei ole laitettu vielä senttiäkään kiinni.

Lue lisää aiheesta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.