Mainos

Lufthansa ja Singapore Airlines liittoutuvat

Singaporelainen lentoyhtiö Singapore Airlines ja saksalainen Lufthansa ovat solmineet strategisen liiton. Yhtiöt aloittavat laajan yhteistyön, johon kuuluu mm. yhteislentoja sekä reittiverkkojen, aikataulujen ja palvelujen yhdistämisiä. Samalla Singapore Airlines katkaisi liittonsa sveitsiläisen Swissairin ja amerikkalaisen Delta Air Linesin kanssa.

Lufthansa vahvisti tiedot, joiden mukaan se siirtää Kaakkois-Aasian keskuksensa Bangkokista Singaporeen. Singapore Airlines aikoo puolestaan käyttää Frankfurtia Euroopan keskuksenaan.

Kumpikin yhtiö lisää huhtikuusta alkaen viikottaiset lentonsa Singaporen ja Frankfurtin välillä kymmeneen nykyisestä seitsemästä. Singapore Airlines kieltäytyi vahvistamasta tai kumoamasta markkinahuhuja liittymisestään Lufthansan ja viiden muun lentoyhtiön yhteistyöliittoon, Tähtiallianssiin.

Toukokuussa perustettuun Tähtiallianssiin kuuluvat Lufthansan lisäksi skandinavinen SAS, amerikkalainen Delta, thaimaalainen Thai Airways, kanadalainen Air Canada ja tuoreena tulokkaana brasilialainen Varig.
(STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.