Mainos

Loviisan moottorisahakeikan motiivi on kirkastunut

Kolmen miehen yritys tunkeutua noin 60-vuotiaan miehen asuntoon Loviisassa moottorisahalla näyttää juontaneen juurensa aiemmasta pahoinpitelystä.

Teon motiiviksi on poliisin mukaan selvinnyt viime syksynä tapahtunut väkivallanteko. Kyseinen pahoinpitelyjuttu on menossa käräjille ensi kuussa, ja 60-vuotias mies on siinäkin asianomistajana. Yhden nyt pidätettynä olevan miehen epäillään pahoinpidelleen mainittua asunnon haltijaa.

Moottorisahan käyttöön johti ilmeisesti tieto haasteista yhdessä miesten humalatilan kanssa. Ennen tekoa asunnon haltijaa uhattiin puhelimitse.

Kolme miestä yritti tunkeutua maanantaina illalla Nordenskiöldintiellä kerrostaloasuntoon sahaamalla huoneiston oven rikki moottorisahalla. Noin 60-vuotias mies oli asunnossaan tapahtumahetkellä paikalla.

Ovi oli jo niin hajalla, että kolmikko olisi päässyt sisään. Ryhmä kuitenkin lähti livohkaan. Naapurit olivat tehneet hälytyksen poliisille.

Poliisi otti pian tapahtuman jälkeen 25-35-vuotiaat paikkakuntalaiset miehet kiinni. Tapausta tutkitaan törkeänä kotirauhan rikkomisena ja oikeudessa kuultavan uhkaamisena.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.