Mainos

Lottovoittajat tarjosivat kakkukahvit koko kylälle

Loton päävoitosta oli iloa sadoille ihmisille Loviisassa viime lauantaina. Joulukuun lopulla 1,1 miljoonaa euroa voittanut pariskunta juhli onnenpotkuaan tarjoamalla kakkukahvit kupongin myyneen Loviisan ST1:n kahvilassa kaikille päivän aikana paikalle saapuneille.

Yhteensä herkkuhetkestä pääsi nauttimaan yli 200 asiakasta.

– Voitto on selvästi kiinnostanut ihmisiä. Siitä puhutaan ja ihmiset haluavat jättää lottonsa juuri meille, kertoo ST1 Loviisan kauppias Jarmo Savolainen.

Kakkukahvit saivat kaupungissa aikaan kiivaan huhumyllyn voittajien henkilöllisyydestä, sillä pariskunta halusi pitää nimensä salassa.

– Sovimme voittajan kanssa, että minä ja vaimoni toimimme hänen puhemiehinään. Voitto jäi paikkakunnalle, mutta muuten voittajasta ei tietoja tipu.

Pientä parannusta arkeen

Iloa muillekin jakanut pariskunta kertoo Veikkaukselle jatkavansa elämäänsä samaan malliin äkkirikastumisesta huolimatta. Villiä kulutusjuhlaa ei ole tiedossa, vaan pikemminkin pieniä parannuksia arkeen.

– Voimme ehkä hankkia hieman paremman auton, mitä alun perin oli ajateltu.

Listalla on myös velkojen maksu pankille sekä reissu tuttuun etelän kohteeseen.

Ensi lauantaina suomalaiset villiintynevät lottoamaan urakalla, sillä päävoitto on noussut viiteen miljoonaan. Toistaiseksi suurin yksittäinen lottovoitto on vuonna 2004 Kokkolaan osunut 5,7 miljoonaa euroa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.