Mainos

Lottovoittajat kokoontuvat salaisissa tapaamisissa

Veikkaus järjestää uusille lottovoittajille yhteistapaamisen vuosittain. Paikka ja aika pysyvät salaisina, sillä useimmat lottovoittajat haluavat säilyttää tiedon voitosta vain itsellään. Mutta entä jos joku paljastaakin salakerhon kokoontumispaikan?

- Kyllä se on mennyt niin, että vaikka joku haluaisi kertoa omasta voitostaan julkisesti, juhlista hän kuitenkin vaikenee, kertoo Veikkaus oy:n tiedottaja Riitta Nissi.

Nissi kiistää, että kyseessä olisi tarkoin varjeltu "salakerho".

- Salakerhosta puhuminen on ehkä hieman liioiteltua, mutta Veikkaus siis järjestää vuosittain tapaamisen edellisvuoden lottovoittajille.

Omalla tavallaan kyse on kuitenkin vertaistukiryhmän kokoontumisesta, positiivisessa mielessä.

- Voittajista on mukavaa, että he voivat vaihtaa kokemuksiaan toisten voittajien kanssa. Kyllä he joskus ovat vitsailleet, että Anonyymit Voittajat tässä tapaavat, Nissi naurahtaa.

Yli 500 000 voittaneet saavat kutsun

Voittajien iltaan liittyy yleensä kulttuuria, kuten teatteria, sekä illallinen. Kun juhlijat tutustuvat toisiinsa illan kuluessa, iloinen puheensorina kaikuu tiloissa.

- Ihmiset vaihtavat keskenään sijoitusneuvoja sekä vertailevat, kuka on voittanut mitäkin. Myös autoista keskustellaan paljon.

Veikkaus kutsuu tapaamiseen ne lottovoittajat, jotka ovat voittaneet vähintään noin 500 000 euroa tai enemmän edellisenä vuonna.

- Yleensä tapaamisissa on noin 20 henkilöä paikalla. Toki on niitäkin, joita juhlat eivät kiinnosta, mutta yleisesti osallistumisprosentti on korkea.

Nissin mukaan voittajailta on mukava myös Veikkauksen työntekijöille.

- On mukavaa nähdä miten voittajien arki on lähtenyt käyntiin. Ennen sitä me yleensä näemme voittajan silloin, kun hän tulee noutamaan voittonsa pääkonttorilta.

Lottovoittajien salaisesta tapaamisesta kertoi ensimmäisenä Uusi suomi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.