Mainos

Lottovoittajalle ensin komea ukkometso, sitten miljoonapotti

Pohjoiskarjalaisella miehellä oli lokakuisena sunnuntaina onnea. Ensiksi metsästusreissulta saatiin saaliiksi 2,7 kilon ukkometso ja sitten lottovoitoksi paljastui 2,7 miljoonaa euroa.

Paluumatkalla metsästysreissulta radiossa kerrottiin, että Liperiin oli edellisiltana osunut 2,7 miljoonan euron lottovoitto. Mies muisti pelanneensa sillä viikolla lottorivin Liperissä Ylämyllyn Shellillä. Vanhempiensa kotitalon pihaan päästyään mies kaivoi tositteen lompakosta ja tarkisti omat numeronsa huomatakseen, että hänestä oli juuri tullut miljonääri.

– Tuntui aika uskomattomalta tajuta, että juuri minä olin se voittaja, josta radiossa puhuttiin. 

Mies pyysi vielä isäänsä tarkistamaan numerot päivän sanomalehdestä. Kun ne näyttivät edelleen täsmäävän, hän suuntasi kotiin kertomaan vaimolleen.

Mies kysyi vaimoltaan, osaisiko tämä pitää salaisuuden.

– Tuli jotenkin sellainen epätodellinen olo. Rupesin hääräämään keittiössä ja olin niin pyörällä päästäni, että keitin epähuomiossa kymmenen kananmunaa meille kahdelle, vaimo nauraa.

Voittotosite työpaikan pukukopissa

Pariskunnan täytyi pitää 2,7 miljoonan euron arvoinen lottotosite tallessa muutaman viikon ajan, ennen kuin he pääsivät Veikkauksen pääkonttorille lunastamaan voittoa. Mies kertoo säilyttäneensä tositetta tämän ajan työpaikkansa pukukaapissa.

– Piti kyllä käydä aina välillä tarkistamassa, että lappu oli edelleen siellä tallessa.

Nyt voittorahat ovat olleet hyvän aikaa tilillä, ja käyttökohteetkin ovat jo selvillä. Pariskunta iloitsee erityisesti siitä, että he saavat maksettua kaikki lainat pois. Koirakin pääsee ihan oikealle trimmaajalle, kun se on tähän asti saanut tyytyä kotiparturointiin.

Vaimolla on myös yksi salainen haave:

– Loma-asunto ulkomailla olisi ihana, ja siitä olisi iloa muillekin!

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.