Mainos

Lottovoittaja: Onko tämä pilasoitto?

Suomeen osui huhtikuun lopulla kaksi Viking Loton päävoittoa, joista toisen nappasi onnekas vantaalaismies. Veikkaus.fi:ssä Viking Lotto -rivinsä pelannut voittaja kuittasi itselleen reilut 136 000 euroa. Veikkaus ottaa yhteyttä veikkaus.fi:ssä tai Veikkaus-kortilla pelanneisiin suurvoittajiin. Vantaalaisvoittajalle Veikkauksesta tullut soitto tuli täytenä yllätyksenä.

- Luulin ensin, että kyseessä oli jokin radion pilasoitto, sillä en ollut ehtinyt vielä tarkistaa peliäni. Vasta kun Veikkauksesta pyydettiin tarkastamaan pelin tiedot pelitililtäni, uskoin voiton olevan totta. Kyllä siinä kädet vapisivat vielä pitkän aikaa sen jälkeen, voittaja nauraa.

Tuore voittaja lähti saman tien hakemaan avopuolisoaan töistä kotiin. Puolison oli myös nähtävä voittosumma omin silmin.

- Kävimme illan aikana netissä vielä moneen kertaan katsomassa voittosummaa, mies tunnustaa.

Voittajan unelmat perisuomalaiset

- Pelaan enemmän Lottoa, mutta jostain syystä Viking Loton arvontailtana tuli sellainen fiilis, että nyt pitää laittaa peli sisään. Annoin tietokoneen arpoa hajarivin numerot puoli tuntia ennen pelin sulkemisaikaa, voittaja jatkaa myhäillen.

Voittajan unelmat ovat hyvin perisuomalaiset. Avopari aikoo ensitöikseen hankkia uuden auton ja asunnon. Voiton myötä on myös mahdollisuus matkustella entistä enemmän.

- Voitto helpottaa elämää, eikä tarvitse enää koskaan ottaa lainaa, iloinen voittaja miettii.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.