Mainos

Lottorivi vetämään sekunneissa - Veikkaus hyppäsi Nokian kelkkaan

Veikkaus ja Nokia löysivät toisensa uuden Windows-puhelimen kehittelyssä. Nokia uusi Lumia 800 -puhelin on pelihimoisen päiväuni, sillä siihen saa niin nopean pelisovelluksen, että vaikkapa lottorivin voi täyttää ja jättää kymmenissä sekunneissa. Ensi lauantain 10 miljoonan arvontaan sovellus ei kuitenkaan vielä ehdi, koska puhelin tulee myyntiin vasta helmikuun alussa.

Mobiilikanavan kehittäminen on osa Veikkauksen strategiaa ja yhtiön mukaan Windows Phone -sovellus on ensimmäinen askel tällä tiellä. Aiemmilla älypuhelinsovelluksilla on voinut vain tutustua Veikkaus.fi:n sisältöön, mutta niillä ei ole voinut jättää sisään pelejä muun muassa rahapeliyhtiöitä koskevien rajoitusten vuoksi.

LUMIA 800:N SUOMALAISIA PALVELUSOVELLUKSIA

- Nokialla ymmärrettiin nopeasti Veikkauksen yhteiskunnallinen asema kulttuurin, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön rahoittajana sekä myös kulttuurinen merkitys. Lotto kuuluu suomalaisten elämään samalla tavalla kuin Nokia tai sauna, kiteyttää digitaalisten kanavien kehityspäällikkö Janne Vuorenmaa Veikkauksesta.

Teknisessä kehitystyössä Veikkauksen kumppanina oli kotimainen digitaalisiin palveluihin erikoistunut Great Apes.

Toimii ulkomaillakin

Nokia Lumia 800:lla voi pelata Lottoa, Kenoa, Viking Lottoa, Vakioveikkausta, Monivetoa, Pitkävetoa ja Tulosvetoa.

- Tätä ensimmäistä versiota kehitetään asiakkailta saadun palautteen perusteella. Tulevaisuudessa mobiililla pelataan kaikkia nykyisiä pelejä, lupaa Vuorenmaa.

Veikkauksen Windows Phone -sovellus on saatavilla vain Suomessa. Pelatakseen sovelluksen käyttäjillä on oltava Veikkauksen pelitili, minkä voi avata myös sovelluksella. Pelitilin avaaminen edellyttää vakituista osoitetta Suomessa ja 18 vuoden ikää.

- Jos pelitili löytyy ja sovellus on puhelimessa, ulkomailta käsin voi tietysti pelata vaikka Kilimandzarolta, jos kenttä vaan toimii, naurahtaa Vuorenmaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.