Mainos

Lottoarvonta lähtee kesäkiertueelle

Veikkaus suunnittelee 60-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi lottoarvonnan kesäkiertuetta. Kiertueen on tarkoitus vierailla seitsemän viikon aikana yhtä monella paikkakunnalla eri kesätapahtumissa. Niistä lähetetään paikalta suorana tv-lähetyksenä lauantain lottoarvonta.

Kaikkia paikkakuntia ei ole vielä lopullisesti päätetty, mutta suunnitelmien mukaan kiertue huipentuu 26. elokuuta Helsingin Kauppatorilla pidettäviin "koko kansan lottotansseihin". kun on lottoarvonnan aika, se tapahtuu ulkoilmalavalla, jolle rakennetaan täysimittainen tv-studio.

Suunniteltu kesäkiertue ei ole ihan ensimmäinen kerta, kun valtakunnallinen lottoarvonta lähetetään tavallisten tv-studioiden ulkopuolelta. Veikkauksen 50-vuotisjuhlien yhteydessä arvonta televisioitiin Finlandia-talolla.

Yhtiöstä vakuutetaan, että arvonnan oikeellisuus ja puolueettomuus pystytään takaamaan ulkoilmaoloissa siinä missä normaalistudiossakin. Kauppatorin tapahtumaan odotetaan yli tuhatta kävijää. Veikkauksesta kerrotaan, että kiertuesuunnitelmat on tarkoitus lyödä lopullisesti lukkoon tämän viikon torstaina.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.