Mainos

Lottoajalta yritettiin huijata miljoonavoitto – myyjä väitti kupongin voittaneen tonnin

New Yorkissa myymälänpitäjiä syytetään huijausyrityksestä näiden maksettua eräälle lottovoittajalle oikeaa voittosummaa huomattavasti pienemmän määrän.

Nimettömänä pysyttelevä lottovoittaja oli tullut lunastamaan voittokuponkiaan Hempsteadissa sijaitsevaan myymälään.  Myyjä oli väittänyt kupongin voittaneen 1000 dollaria. Tosiasiassa kupongissa oli miljoonan dollarin voitto. Tapauksesta kertoo CNN.

Myymälän omistaja sekä omistajan poika vastasivat varkaussyytteisiin oikeudessa lauantaina. 

Lottovoittaja, joka ei puhu englantia, oli ojentanut voittokupongiksi epäilemänsä pika-arvan 26-vuotiaalle myyjälle, Karim Jaghabille.

Normaalisti kioskit ja myymälät maksavat käteisellä vain 600 dollaria pienemmät voitot.  Jaghab oli kuitenkin kertonut lottovoittajalle voittosumman olleen tuhat dollaria ja maksanut sen käteisenä. Oikeasti kuponki oli voittanut miljoonan.

Voittaja oli kuitenkin epäillyt tapauksessa olleen jotain mätää. Hän oli palannut kioskille perjantaina ja kuulustellut Jaghabia. Jaghab oli tällöin sanonut maksavansa miehelle 10 000 dollaria, jos tämä ei sotke poliisia asiaan. Myymälän omistaja Nabil Jaghab, 57, oli myös väittänyt miehelle, että 10 000 dollaria oli oikea voittosumma.

Huijatuksi joutunut voittaja soitti tuolloin poliisille. Poliisi vahvisti, että voittokuponki oli miljoonan arvoinen.

Syytettyjen asianajajan mukaan syy oli viallisessa lottokoneessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.