Mainos

Lotosta kahdelle poikkeukselliset tuplavoitot

Jyväskylään menneen täysosuman lisäksi lauantain lottoarvonnassa on onnistanut kahta muuta pelaajaa peräti tuplasti, kun kumpikin sai kaksi 6+1 oikein -tulosta.

Veikkauksen mukaan lahtelainen nettipelaaja oli pelannut kaksi lottokuponkia, joiden riveissä oli samoja numeroita. Kumpaankin kuponkiin napsahti 6+1 -voitto-osuma.

Lahtelaisen lopullinen voittosumma kohosi järjestelmäpelien alavoittojen kera liki 52 500 euroon.

Myös Pietarsaaressa Prisma-Centerin R-kioskilla lotonnut pelaaja oli niin ikään pelannut kaksi lottokuponkia, ja kummassakin kupongissa oli täsmälleen samanlaiset rivit. Myös Pietarsaaren lottoaja sai kaksi 6+1-osumaa voittaen lähes 47 000 euroa.

Tuplavoittojen lisäksi Tampereella, Liperissä ja Espoossa päästiin iloitsemaan 6+1-osumista.

Veikkauksen mukaan kahden samanlaisen rivin pelaaminen - ja sillä voittaminen - ei ole täysin tavatonta, joskaan mistään yleisestä ilmiöstä ei ole kyse. Esimerkiksi syyskuussa 2013 savonlinnalaismies voitti Kenosta 400 000 euroa pelattuaan puolivahingossa kaksi samanlaista riviä illan kenoarvontaan. Mies ei ollut varma, oliko hän jo pelannut vakiorivinsä illan kenoarvontaan, ja päätti varmistaa asian pelaamalla rivin varmuuden vuoksi vielä kertaalleen.

Elokuussa 2010 vihtiläinen Kenon pelaaja puolestaan voitti 250 000 euroa peräti viidellä samanlaisella kenorivillä. Kukin rivi toi 50 000 euron voiton.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.